Μονοκατοικία βίλα Αγίας Τριάδος, 265 00, Ρίο, Ψαθόπυργος, Ρίο

ΡίοΑγίας Τριάδος, 265 00, Ρίο
  • € 600.000
  • 5+
  • 230
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-256 - Ρίο Ψαθόπυργος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 230 τ.μ. σε οικόπεδο 760 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, δορυφορική κεραία, κάμερες, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 150 μέτρα - Τιμή: 600.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-256 - Στην όμορφη περιοχή του  Ψαθόπυργου, πωλείται μια εντυπωσιακή βίλα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 230 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 760 τ.μ. μόλις 200 μέτρα από την κρυστάλλινη θάλασσα. Η αρχιτεκτονική της βίλας είναι μοναδική και συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα.

Το ακίνητο αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια (το ένα είναι masterbedroom), μία ευρύχωρη σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 3 WC, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα σε κάθε μέλος της οικογένειας. Αναλυτικά τα επίπεδα έχουν ως εξής:
Υπόγειο: Είναι 50 τ.μ. και αποτελείται απο 2 δωμάτια (playrooms) τα οποία έχουν 2 εισόδους (εσωτερική και εξωτερική) και μια αποθήκη μικρή 6 τ.μ.
Ισόγειο: Είναι 75 τ.μ. και αποτελείται απο μια σαλονοκουζίνα μια αποθήκη 4 τ.μ. και 1 wc. Στο σαλόνι υπάρχει  τζάκι και βεράντα 20 τ.μ.
Α΄όροφος: Είναι 75 τ.μ. και αποτελείται απο 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι masterbedroom, 1 μπάνιο και 1 wc και μια βεράντα 20 τ.μ. και
Σοφίτα 30 τ.μ. η οποία αποτελείται απο 1 δωμάτιο , ένα wc και βεράντα 20 τ.μ. με θαυμάσια θέα στον Πατραϊκό κόλπο.
Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2004 και έχει ενεργειακή κλάση Β+, εξασφαλίζοντας οικονομική λειτουργία. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για άνετη διαβίωση όλο το χρόνο, ενώ η θέα που προσφέρει είναι απεριόριστη και μαγευτική.

Το ακίνητο διαθέτει υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι,  εντοιχισμένες ντουλάπες για περισσότερη αποθηκευτική χωρητικότητα, εσωτερικές πόρτες λουστραρισμένες καθώς και τα έπιπλα κουζίνας τα οποία είναι  masif ξύλο. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση, καθώς και έναν χώρο BBQ για αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια.
Τα ελαιόδεντρα στον κήπο είναι και διακοσμητικά και παρέχουν περίπου 50 κιλά λάδι κάθε χρόνο.
Τα πλεονεκτήματα της βίλας συμπληρώνονται από το τζάκι, το A/C, τη θέρμανση ανά επίπεδο, τον συναγερμό,  τις τέντες, τις σίτες και τα διπλά τζάμια, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια. Επίσης, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομική θέρμανση του νερού. Διαθέτει επίσης σκαλιά εισόδου, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, κάμερες ασφαλείας, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα και μπαλκόνια 60 τ.μ., προσφέροντας θέα στην θάλασσα και το περιβάλλον.

Η τοποθεσία της βίλας είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 15000 μέτρα από την πόλη και 150 μέτρα από το χωριό, προσφέροντας ηρεμία και ησυχία αλλά και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη βίλα στην πανέμορφη περιοχή του Ρίου Ψαθόπυργου. Τιμή: 600.000 €
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-256 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
κοινόχρηστα
€ 150/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή