Τεσσάρι Κηφισιά, Δραγούμη Σ., Κηφισιά, Δήμος Κηφισιάς, Περιφερειακή, Στροφύλι, Κηφισιά

ΚηφισιάΚηφισιά, Δραγούμη Σ., Κηφισιά, Δήμος Κηφισιάς, Περιφερειακή
  • € 995.000
  • 5+
  • 310
  • 3+
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κηφισιά πωλείται Οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου σε διώροφη πολυκατοικία, καλαίσθητα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο. Αποτελείται από χολ, 2 σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 WC, γραφείο και δωμάτιο υπηρεσίας. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πολυτελής κατασκευή. Ενδεικτικά, η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ξύλο ιρόκο έξτρα ΑΑ και en suite μπάνιο, οι ντουλάπες και οι πόρτες είναι από μαόνι, η κουζίνα από κερασιά. Στην ιδιοκτησία συμπεριλαμβάνονται  υπόγεια αποθήκη 52 τ.μ., υπόγεια θέση στάθμευσης με ασανσέρ που μας βγάζει στο διαμέρισμα και 2 επιπλέον θέσεις στάθμευσης, υπαίθριες με μεταλλικό στέγαστρο εντός του οικοπεδου της πολυκατοικίας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα. Δυαντότητα διαμερισματοποίησης προκειμένουν το διαμέρισμα να μετατραπεί σε δυο διαμερίσματα σχεδόν ίσων τετραγωνικών διαμερίσματα που θα αποτελούνται από σαλόνι, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.). Σε εξαιρετική τοποθεσία στην Κηφισία. Κωδικός ακινήτου (109834)

Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/109834-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp – Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής - μεσιτική αμοιβή 2% συν ΦΠΑ. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
109834 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
310 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 995.000
κοινόχρηστα
€ 200/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή