Duplex Άγιος Αιμιλιανός, Ιωνία, Χίος

ΧίοςΆγιος Αιμιλιανός
  • € 470.000
  • 5+
  • 260
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53921
Στον παραθαλάσσιο οικισμό του Αγ. Αιμιλιανού Καλλιμασιάς, διατίθεται προς ΠΩΛΗΣΗ, Μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 260,15 m², η οποία συνδυάζει την προσιτή πολυτελή διαβίωση με τις ευκολίες που μπορούν να προσφέρουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις και τοποθετείται σε οικόπεδο εκτάσεως 1.138,11 m².
Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2011 και διαθέτει όλα τα σύγχρονα και πολυτελή χαρακτηριστικά, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά από πλακάκια μέχρι ξύλινο δάπεδο τα οποία προσφέρουν την υπεροχή και την άνεση για μια ποιοτική διαβίωση.
Η κύρια κατοικία εκτείνεται σε 2 επίπεδα.
Το επίπεδο της κυρίας εισόδου, το οποίο ξεχωρίζει για τον άνετο χώρο υποδοχής, την πλήρως εξοπλισμένη και φωτεινότατη κουζίνα με την τραπεζαρία, τον ευχάριστο χώρο του καθιστικού με επιπλέον τραπεζαρία και ένα λουτρό. Από το επίπεδο αυτό έχουμε πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια και ημιυπαίθριους χώρους όπου προσφέρεται πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα!
Στο επάνω επίπεδο συναντάμε 3 υπνοδωμάτια «ντυμένα» με μασίφ δάπεδα και το κυρίως λουτρό. Σε αυτό το επίπεδο έχουμε όμορφα μπαλκόνια με υπέροχη θέα, ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης.
Στο ημιυπόγειο τμήμα της κατοικίας εκτείνεται αυτόνομο διαμέρισμα με χρήση χώρου φιλοξενίας, αποθηκευτικός – βοηθητικός χώρος, laundry room, εσωτερικό γκαράζ και το λεβητοστάσιο.
Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου ανά επίπεδο, ενεργειακό τζάκι, ενεργειακή ξυλόσομπα με ενσωματωμένο κυκλοφορητή που διανέμει την θερμότητα ομοιόμορφα σε όλα τα θερμαντικά σώματα, boiler, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλειστή δεξαμενή νερού (φουντάνα).
Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν διαμορφώσεις με σταμπωτό δάπεδο και τεχνητό γκαζόν καθώς επίσης εκτείνεται οπωρώνας με ελιές, μαστιχόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα κ.α. ο οποίος διαθέτει ηλεκτροδοτούμενο σπιτάκι κήπου περίπου 12 τ.μ.
Πρόκειται για μία σύγχρονη & κομψή κατοικία ιδανική για μόνιμη ή και παραθεριστική χρήση.
Τιμή Συζητήσιμη!
Ρωτήστε μας !!

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53921 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή