Duplex Κάτω Βέργα, Κάτω Βέργα 24100, Παραλία Βέργας, Καλαμάτα

ΚαλαμάταΚάτω Βέργα, Κάτω Βέργα 24100
  • € 295.000
  • 4
  • 138
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Είστε έτοιμοι να ζήσετε σε μία πολυτελή μεζονέτα, με απέραντη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο; Η νεόδμητη μεζονέτα 138 τ.μ. σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για μια καταπληκτική εξοχική ή μόνιμη κατοικία . Το προσεκτικά επιλεγμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται συνδυάζει τη γαλήνη της φύσης με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Απολαύστε τον ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ από τον άνετο και φιλόξενο χώρο σαλονιού, απολαύστε τον πρωινό καφέ σας στη βεράντα ή σε ένα δικό σας χώρο κατόπιν διαμόρφωσης στο άνετο οικόπεδο 1115 τ.μ δεξιά της κατοικίας.

Η μεζονέτα μας είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την πολυτέλεια και την άνεση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εσωτερικούς χώρους και μοντέρνες ανέσεις. Βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης και πωλείται ως έχει με σκοπό την επιλογή υλικών, χρωμάτων και διατάξεων από το νέο της ιδιοκτήτη.

Πλεονεκτήματα αποπεράτωσης νεόδμητης κατοικίας
Εσωτερικά χαρακτηριστικά
Η κατοικία αποτελείται από δύο επίπεδα, ισόγειο (74 τ.μ. και 1ος όροφος 65 τ.μ.) και τα δύο προσβάσιμα με κύριες πόρτες πρόσβασης από το δικό τους ισόγειο επίπεδο.

Συγκεκριμένα στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος σαλόνι (με τζάκι) και της κουζίνας, μπάνιο, χώρος αποθήκης και η σκάλα πρόσβασης στον επάνω όροφο με τα τρία υπνοδωμάτια και το επιπλέον μπάνιο εξυπηρέτησης των υπνοδωματίων.

Ο σχεδιασμός έχει γίνει με γνώμονα την άνετη διαβίωση καθώς και την απρόσκοπτη θέα από όλους του χώρους (κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτια) προς τη θάλασσα με βεράντες και μπαλκόνια που θα αφήσουν εξαιρετικές εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το μεγάλο οικόπεδο 1115 τ.μ. σας δίνει άνεση για επιπλέον εξωτερικούς χώρους, κατασκευή πισίνας, μπάρμπεκιου άνετο πάρκινγκ κ.α.

Στο κτίριο η αποπεράτωση για το νέο ιδιοκτήτη περιλαμβάνει, κουζίνα, μπάνια, πλακάκια, εσωτερικές πόρτες και βάψιμο με χρώματα της επιλογής του. Όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι αποπερατωμένες.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

///
Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https:// greek.is/ 2309
Περισσότερα ακίνητα στο
> https:// www. eliterealestate. gr

---
Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

---
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https:// www. eliterealestate .gr
kalamata @ eliterealestate. gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https:// www.facebook. com/eliterealestate. gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2309 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
138 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή