Duplex, νέα, 171 τμ, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 1.190.000
  • 4
  • 171
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Νεόδμητο διαμέρισμα 2 ορόφων (μεζονέτα) σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα - 171 τ.μ. + 36 τ.μ. εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια - βεράντες). Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 2 ορόφους και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC, αποθήκη και 1-2 θέσεις υπόγειου πάρκινγκ.

Αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων στη Γλυφάδα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας: σε κοντινή απόσταση από κεντρική λεωφόρο και από τη θάλασσα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας. Τα μοντέρνα και ευρύχωρα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, με πολυτελή φινιρίσματα και υπερσύγχρονες ανέσεις. Οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη ενός γαλήνιου περιβάλλοντος διαβίωσης, ενώ θα εξακολουθούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και δραστηριότητες που έχει να προσφέρει η περιοχή. Είτε αναζητάτε ένα κομψό αστικό καταφύγιο είτε μια άνετη βασική κατοικία, αυτή η premium τοποθεσία είναι η τέλεια επιλογή για άτομα και οικογένειες που αναζητούν το καλύτερο από άποψη ποιότητας, άνεσης και ευκολίας.

Η Ριβιέρα της Αθήνας είναι η παραλιακή περιοχή στα νότια προάστια της πρωτεύουσας. Βρίσκεται περίπου 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και εκτείνεται από τον Πειραιά μέχρι το νοτιότερο σημείο της Αττικής, το ακρωτήριο Σούνιο.

Το ακίνητο βρίσκεται σε νεόδμητο πολυτελές συγκρότημα, προσφέροντας υψηλό επίπεδο διαβίωσης, πανοραμική θέα στη θάλασσα, ανεμπόδιστη θέα προς θάλασσα και πάρκο και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μέσα και έξω: μια μοντέρνα εικόνα της μεσογειακής ζωής.
Συνδυάζοντας το σύγχρονο αρχιτεκτονικό στυλ και τις μεγάλες ενιαίες διατάξεις δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να αποκαλέσετε σπίτι ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο σε προνομιακή περιοχή!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6431303 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
171 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή