Ρετιρέ Άγιος Δημήτριος, Νεκροταφείο Καλλιθέας, Άγιος Δημήτριος

Άγιος ΔημήτριοςΆγιος Δημήτριος
  • € 270.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Προσφέρεται αποκλειστικά από το γραφείο μας ένα όμορφο ρετιρέ διαμέρισμα στον 3ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 90 τετραγωνικών μέτρων, στον Άγιο Δημήτριο.
Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση, εκμεταλλευόμενο τον ανοιχτό χώρο της κουζίνας, της τραπεζαρίας αλλά και του σαλονιού με το καθιστικό. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση δίνει έμφαση στον χώρο του καθιστικού με το τζάκι και της τραπεζαρίας και η χρησιμοποίηση κρυφού φωτισμού δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι ιδιωτικοί χώροι, δηλαδή οι κρεβατοκάμαρες με το μπάνιο, βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του διαμερίσματος, προσφέροντας απόλυτη ανεξαρτησία.
Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ υπάρχει εγκατάσταση για συναγερμό και ηλεκτρικά παράθυρα. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη γωνιακή βεράντα πρόσοψης, που το καθιστά φωτεινό και ιδανικό για χαλάρωση με την οικογένεια ή τους φίλους. Επιπλέον, η θέα στο άλσος, το αστικό τοπίο και τα βουνά προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία.
Βρίσκεται μόλις 80 μέτρα μακριά από στάση λεωφορείου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλη την Αθήνα. Επιπλέον, απέχει μόλις 400 μέτρα από το Πάρκο του Ασυρμάτου, ιδανικό για βόλτα, κάνοντας ακόμα και άσκηση στα όργανα γυμναστικής, τα γήπεδα που διαθέτει, αλλά και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους. Η περιοχή του Αγίου Δημητρίου προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλία.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή αν θέλετε να κανονίσετε μια ξενάγηση για να εξερευνήσετε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση δανείου σας με τους καλύτερους όρους, χωρίς καμία επιβάρυνση. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr, https://www.kwcosmos.gr/property/919014
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
919014 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή