• € 170.000
  • 11.111
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την τέλεια επένδυση στην καρδιά της Χαλκιδικής, στα Νέα Ρόδα, με αυτό το εξαιρετικό αγροτεμάχιο που προσφέρει αμφιθεατρική θέα και ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων.
Εκτός από την ιδανική του τοποθεσία για επένδυση, τουριστική εκμετάλλευση, ή τη δημιουργία ενός ονειρεμένου σπιτιού, αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο αναδεικνύεται σε μια μοναδική ευκαιρία για την κατασκευή μιας πολυτελούς βίλλας ή ενός μικρού συγκροτήματος κατοικιών.

Επιπλέον, το γραφείο μας προσφέρει προς πώληση και τα όμορα αγροτεμάχια, τα οποία, εάν ενωθούν, μπορούν να δώσουν μια έκταση άνω των 30 στρεμμάτων. Αυτή η επιπλέον δυνατότητα ανοίγει τον δρόμο για μια σημαντική επενδυτική πρόταση, ιδανική για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου, προσφέροντας έτσι μια ευρύτερη προοπτική σε επενδυτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την τοποθεσία και την ανεκτίμητη θέα που προσφέρει.

Προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των €180.000 και αποτελεί μια ευκαιρία που περιμένει εκείνους που αναζητούν μια ιδιαίτερη επένδυση στην Ελληνική γη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια επίσκεψη στον χώρο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας https://www.momentum-estate.com/ για να δείτε αυτή και άλλες ευκαιρίες που έχουμε διαθέσιμες για εσάς.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
426623
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
11.111 m²
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή