Γκαρσονιέρα Πατητήρι - Αλόννησος, Πατητήρι, Αλόννησος

ΑλόννησοςΠατητήρι - Αλόννησος
  • € 50.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Σύμβουλος ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.
Διατίθεται προς πώληση κατ’ αποκλειστικότητα διαμέρισμα 45τ.μ. και δυο αποθήκες 18τ.μ. και 12 τ.μ. έκαστη, στο Ισόγειο τριώροφου κτιρίου, σε οικόπεδο επιφάνειας 97,10τ.μ. στο Πατητήρι Αλοννήσου. Πρόκειται για ακίνητο νοτιοδυτικού προσανατολισμού, προσόψεως και φωτεινό. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2010 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Διαθέτει κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη. Το δάπεδο είναι από πλακάκι και τα κουφώματα ξύλινα.
Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από δημοτική οδό. Βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Πατητήρι.
Απέχει μόλις 150μ. από το λιμάνι και την παραλία στο Πατητήρι, 1,5 χλμ. από την Παλιά Χώρα και 51 χλμ. από το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή για να φιλοξενήσει είτε τη μόνιμη είτε την εξοχική σας κατοικία.
Το καταπράσινο νησί της Αλοννήσου αποτελεί έναν από τους 10 «κρυμμένους» ελληνικούς παραθεριστικούς προορισμούς σύμφωνα με αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph», είναι ένας μοναδικός τόπος που ξεχωρίζει για το απαράμιλλο φυσικό κάλλος. Φημίζεται για τις ωραίες παραλίες του, το ατελείωτο πράσινο, το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο, όπου φιλοξενούνται οι φώκιες «monachus-monachus» και για το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, τον «Παρθενώνα των ναυαγίων».
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1697679 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή