Duplex Δημητρακόπουλου, 62, Δικηγορικά, Βούλα

ΒούλαΔημητρακόπουλου, 62
  • € 1.200.000
  • 4
  • 169
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα εκπληκτικό ρετιρέ που βρίσκεται στο ίδιο νεόδμητο ενεργειακά αποδοτικό έργο Α++ στη Βούλα της Αθήνας. Αυτό το πολυτελές ρετιρέ βρίσκεται στον τρίτο και τέταρτο όροφο, συνολικής επιφάνειας 169 τμ, με επιπλέον εξωτερικό χώρο 66,55 τμ.

Καθώς μπαίνετε στο ρετιρέ, θα σας υποδεχτεί ένα ευρύχωρο σαλόνι, ιδανικό για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή απλά να χαλαρώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το ρετιρέ διαθέτει μεγάλα παράθυρα που παρέχουν άπλετο φυσικό φως και προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ρετιρέ είναι ο εξωτερικός του χώρος, ο οποίος έχει εντυπωσιακά 66,55 τ.μ., προσφέροντας ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Είτε πίνετε τον πρωινό σας καφέ είτε απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί το ηλιοβασίλεμα, αυτός ο υπαίθριος χώρος είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το όμορφο περιβάλλον.

Το ρετιρέ διαθέτει επίσης μια ιδιωτική αποθήκη, παρέχοντας άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε τα υπάρχοντά σας. Επιπλέον, το ρετιρέ διαθέτει δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, διασφαλίζοντας ότι τα αυτοκίνητά σας είναι ασφαλή και ασφαλή.

Αυτό το ρετιρέ βρίσκεται σε μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με ανέσεις της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, από καταστήματα και εστιατόρια μέχρι πάρκα και παραλίες, όλα σε μικρή απόσταση.

Με τα πολυτελή φινιρίσματα, τη θέα που κόβει την ανάσα και τον άφθονο υπαίθριο χώρο, αυτό το ρετιρέ είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν σε έναν πολυτελή, ενεργειακά αποδοτικό χώρο σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Βούλας. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό ρετιρέ και να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που έχει να προσφέρει.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6433373 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
169 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης