Μονοκατοικία βίλα 688 τμ, Κέντρο, Διόνυσος

Διόνυσος
  • € 5.500/μήνα
  • 5+
  • 688
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μια μοναδική πολυτελή, υπέροχη βίλα με πισίνα στο Διόνυσο. Είναι κατασκευασμένη σε κάθε λεπτομέρεια για προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα. Διαθετει ενα πολυ μεγαλο σαλονι με τζακι, μια ανετη και φωτεινή τραπεζαρία,μια υπεροχη κουζινα με ηλιολουστη καθημερινη τραπεζαρια, wc. Απο το σαλόνι και την τραπεζαρία υπάρχει πρόσβαση στον κήπο και στην πισίνα (5Χ10). Στο πανω χωρο υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, ενα απο αυτά είναι master με ensuite μπάνιο με jacuzzi, τζάκι & walking closet, αλλα 3 υπνοδωματια με δυο μπανια. Στο ισόγειο υπάρχει ένα σαλόνι, γραφείο, κουζινάκι με μπαρ, ανεξαρτητο διαμερισμα/ξενώνας ή διαμερισμα υπηρεσίας, γυμναστηριο, laundry room και αποθηκευτικούς χώρους. Στα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του ακινητου ειναι η υπέροχη θέα και οι μεγαλοι χωροι, η μεγάλη πισίνα στον κήπο και η εξαιρετική κατασκευή του ακινητου. Είναι ιδανικό για οικογένειες που αγαπούν την πολυτέλεια σε συνδυασμό με την αισθητική. Διαθέτει πάρκινγκ για 5 αυτοκίνητα και διατίθενται επιπλωμένο το Δεκέμβριο του 2022.

Η ιστορία του Διόνυσου ανάγεται σε πολλά χρόνια πριν, λόγω του γειτονικού ομώνυμου λατομείου στη σημερινή συνοικία της Ραπεντώσας. Είναι γνωστό πως το Πεντελικό όρος ήταν πλούσιο σε λευκό μάρμαρο. Εκεί έφτανε και ο πρώτος αστικός σιδηρόδρομος ("Θηρίο") με τα βαγόνια του από την Κηφισιά, μέχρι πριν από 50 χρόνια που καταργήθηκε η διαδρομή αυτή. Σήμερα, η περιοχή υπάγεται διοικητικά στην Ανατολική Αττική, ενώ στα όρια της κοινότητας εντάσσεται και η γειτονική συνοικία στα ανατολικά της Εκάλης, Αναγέννηση. Μέσω δε της Λεωφόρου Διονύσου επικοινωνεί, γύρω από το Πεντελικό όρος, με τον ανατολικό και παραθαλάσσιο Δήμο Μαραθώνα.
Ο Διόνυσος είναι περιοχή και βασικός οικισμός της Δημοτική Ενότητας Διονύσου. Συνορεύει με την Δροσιά, την Πεντέλη και την Εκάλη. Είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν αρμονία με τη φύση. Οι μεγάλες, ευρύχωρες βίλες είναι το σπίτι των οικογενειακών επιχειρήσεων και ναυτιλιακών οικογενειών. Οι περισσότεροι κάτοικοι του Διονύσου επωφελούνται από τις πολιτιστικές και αθλητικές εγκαταστάσεις. Τα διεθνή σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα και προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς των μαθητών με λεωφορεία των σχολείων.
Ο Διόνυσος συνδέεται εύκολα με την Δροσιά, την Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά, τους πλησιέστερους εμπορικούς κόμβους στην περιοχή, καθώς και με την υπόλοιπη Αθήνα. Η εγγύτητά του με την εθνική οδό διευκολύνει τις γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QFWU - 03/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
688 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 5.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή