Μονοκατοικία βίλα Κανάλια, Κανάλια 84600, Χώρα, Μύκονος

ΜύκονοςΚανάλια, Κανάλια 84600
  • € 3.500.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Πανέμορφη Μύκονο! Πωλούνται δύο ανεξάρτητες, πανέμορφες βίλες σε κυκλαδίτικο στιλ και δύο ξεχωριστούς ξενώνες. Όλα είναι διακοσμημένα στο διάσημο νησιώτικο στιλ της Μυκόνου και μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα έως και 12 άτομα. Το ακίνητο έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος που μπορείτε να απολαύσετε από την ιδιωτική πισίνα και τη μεγάλη βεράντα - ιδανική για φαγητό, πάρτι και διασκέδαση. Κάθε μονάδα είναι χτισμένη σε δύο ορόφους. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Και οι δύο βίλες διαθέτουν μεγάλες εσωτερικές τραπεζαρίες για διασκέδαση, καθώς και καναπέδες σε νησιώτικο στιλ και έξυπνες τηλεοράσεις για όταν θέλετε να χαλαρώσετε. Κάθε βίλα διαθέτει επίσης μπάνιο στον κάτω όροφο με ντους και δωμάτιο πλυντηρίων. Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια (ένα μεγάλο δίκλινο με μπαλκόνι και ένα γοητευτικό δίκλινο δωμάτιο). 3 από τα 4 υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν θέα στην πισίνα και στη βεράντα και στο Αιγαίο Πέλαγος. Στο μπροστινό μέρος του ακινήτου υπάρχουν δύο ανεξάρτητοι ξενώνες σε στιλ στούντιο, ο καθένας με το δικό του μπάνιο. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει μεγάλη βεράντα με πολλούς χώρους καθιστικού για φαγητό, πάρτι και θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Στη μέση της βεράντας υπάρχει μια όμορφα διαμορφωμένη ιδιωτική πισίνα - ιδανική για απόλαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα με τα φώτα της πισίνας. Υπάρχει ένα κρεβάτι καμπάνα και τέσσερις μεγάλες ξαπλώστρες για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία. Υπάρχει επίσης μπάρμπεκιου αερίου για μαγείρεμα έξω. Η βίλα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις της και βρίσκεται κοντά σε πολλές αμμώδεις παραλίες, την πόλη της Μυκόνου, το Nammos και τον Σκορπιό. Τοπικές πληροφορίες: Χρόνος για το αεροδρόμιο: 6,7 χλμ., 20 λεπτά ανάλογα με την κίνηση. Χρόνος στο λιμάνι: 9 km, 20 λεπτά ανάλογα με την κίνηση. Χρόνος για την πόλη της Μυκόνου: 5,3 χλμ., 10 λεπτά ανάλογα με την κίνηση.
Τοπικές πληροφορίες: Χρόνος για το αεροδρόμιο: 6,7 χλμ., 20 λεπτά ανάλογα με την κίνηση. Χρόνος στο λιμάνι: 9 km, 20 λεπτά ανάλογα με την κίνηση. Χρόνος για την πόλη της Μυκόνου: 5,3 χλμ., 10 λεπτά ανάλογα με την κίνηση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρινηση ή πληροφορία.
Επισκεφθείτε μας στο www.estatehatzistamou.gr και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου,
η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Με εκτίμηση
Αντώνης χατζηστάμου
Ποσειδώνος 4 Παραλία Αυλίδος (κέντρο)
Μobile +30 6936790134 Τel. +30 22210 30117
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6434693 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή