Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 36.000
  • 485
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024
Περιγραφή
Οικόπεδο 485 m2, σε ήσυχη αγροτική περιοχή του Κρούστα, νοτιοδυτικά του Αγίου Νικολάου, Κρήτη.

Από την υπερυψωμένη θέση του, περίπου 500 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, το οικόπεδο απολαμβάνει ανεμπόδιστη θέα στη γύρω εξοχή, τη θάλασσα και τα βουνά.

Εχει πολεοδομική δυνατότητα για κατοικία ή κατοικίες έως 240 m2 σε έναν ή δύο ορόφους, συν υπόγειο, με αρκετό υπόλοιπο χώρο για πισίνα(ες), βεράντες, πέργκολες, χώρο στάθμευσης κ.λπ.

Έχει άμεση πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και όλες οι υπηρεσίες (ηλεκτρικό ρεύμα, ύδρευση, τηλέφωνο και internet) είναι παρούσες.

Μόνο περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού Κρούστα, όπου υπάρχουν αρκετές ταβέρνες, καφετέριες και ένα μικρό κατάστημα για βασικές ανάγκες.
Το μεγαλύτερο χωριό της Κριτσάς που προσφέρει περισσότερες ανέσεις απέχει περίπου 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από το οικόπεδο.
Περίπου 17 λεπτά οδήγησης από τις πλησιέστερες αμμώδεις παραλίες και από την πόλη του Αγίου Νικολάου που προσφέρει όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης τουριστικής πόλης.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει περίπου μία ώρα οδήγησης.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PLKROU10
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
485 m²
Έξοδα
τιμή
€ 36.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή