Duplex, νέα, 64 τμ, Λυκαβηττός, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 320.000
  • 3
  • 64
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μια μικρή ρετιρέ μεζονέτα 67τ.μ, με δύο master υπνοδωμάτια, βρίσκεται στον 4ο και 5ο αυτού του υπο κατασκευή κτιρίου. Λειτουργική, φωτεινή, με σύγχρονες προδιαγραφές και εξαιρετικά υλικά. Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε τον χώρο του καθιστικού με «ανοικτού τύπου» κουζίνα κι ένα master υπνοδωμάτιο. Στο δεύτερο επίπεδο, ένα ακόμη master υπνοδωμάτιο. Και στα δύο επίπεδα υπάρχει μεγάλο μπαλκόνι στην πρόσοψη. Ωραίο σημείο, ένα τετράγωνο από τον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς την πλευρά της Λ Αλεξάνδρας.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Λυκαβηττός βρίσκεται ψηλά πάνω από την πόλη και περιβάλλεται από τους καταπράσινους λόφους που οδηγούν μέχρι τη γοητευτική εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Είστε περιτριγυρισμένοι από πράσινο ενώ παράλληλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολυσύχναστες καφετέριες, εστιατόρια, μπουτίκ σχεδιαστών, κινηματογράφους και βιβλιοπωλεία. Είναι επίσης πολύ κοντά σε πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης και θέατρα. Ο Λυκαβηττός είναι από καιρό ένας πολυπόθητος προορισμός για όσους αναζητούν ακίνητα, προσφέροντας μια πράσινη όαση κοντά στο κέντρο της πόλης.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V0CH - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή