Τριάρι τέταρτος όροφος, Νεάπολη Εξαρχείων, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 380.000
  • 4
  • 97
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
εκπληκτικό ρετιρέ διαμέρισμα που βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά των Εξαρχείων, ακριβώς δίπλα στο λόφο του Στρέφη. Χτισμένο το 2002, αυτό το όμορφο ρετιρέ 97 τ.μ. βρίσκεται στον 4ο όροφο και προσφέρει θέα στο λόφο του Στρέφη και στον Λυκαβητό.
Κατά την είσοδό σας στο διαμέρισμα, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο και φιλόξενο σαλόνι, ιδανικό για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή απλά να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Η μεγάλη κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, καθιστώντας την όνειρο για κάθε σεφ.
Αυτό το εξαιρετικό ρετιρέ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για μια οικογένεια ή επισκέπτες, ένα μπάνιο και ένα βολικό WC για τους επισκέπτες.
Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτού του ρετιρέ είναι η μεγάλη βεράντα 35 τ.μ., όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο ή την πλευρική θέα στο λόφο του Στρέφη.
Για πρόσθετη άνεση, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ζεστοί και άνετοι τους πιο κρύους μήνες. Το ενεργειακό τζάκι προσθέτει μια νότα κομψότητας και ζεστασιάς στο χώρο διαβίωσης.
Επιπλέον, αυτό το ρετιρέ διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης, προσφέροντας άνεση και ηρεμία για όσους έχουν όχημα.
Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εξαιρετικό ρετιρέ το νέο σας σπίτι. Με την προνομιακή του τοποθεσία, την ευρύχωρη διαρρύθμιση και τις πολυτελείς ανέσεις, είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και θα σας προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης στην καρδιά των Εξαρχείων.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Με πλεονεκτική τοποθεσία στους πρόποδες του λόφου Στρέφη και σε κοντινή απόσταση από το λόφο του Λυκαβηττού, τα Εξάρχεια βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου σε κοντινή απόσταση από το Σύνταγμα, το Ιστορικό Κέντρο και το Κολωνάκι.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα Εξάρχεια είναι μια ζωντανή περιοχή γεμάτη καταστήματα βινυλίου, βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, Πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, πάρκα, καλλιτεχνικά γκράφιτι, μπαρ, μικρά εστιατόρια με τοπικά φαγητά και καφετέριες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για εξερεύνηση, με ιδιαίτερα καταστήματα, γραφικά σοκάκια, μερικά από τα πιο όμορφα κτίρια νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και μια ζωντανή πολιτιστική ατμόσφαιρα. Με μια έντονα διαφορετική αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο μέρος της πόλης, τα Εξάρχεια διατηρούν την παλιά ελληνική γοητεία της πόλης καλωσορίζοντας ένα νέο καλλιτεχνικό πλήθος. Η γειτονική περιοχή του Κολωνακίου και η μόλις λίγα μέτρα απόσταση από την πλατεία Συντάγματος την καθιστούν μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές στο κέντρο της πόλης.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση με 3 κοντινούς σταθμούς του μετρό και μια νέα γραμμή μετρό που έχει προγραμματιστεί να περνάει ακριβώς από το κέντρο της περιοχής. Διάφορα λεωφορεία και τρόλεϊ συνδέουν τα Εξάρχεια με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο express και τα λεωφορεία, ενώ οι γύρω λεωφόροι το καθιστούν έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό από άλλες περιοχές.

Επενδυτικό δυναμικό: Η κεντρική του θέση σε συνδυασμό με τα πανεπιστήμια της περιοχής, καθώς και η επερχόμενη νέα γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V3B9 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή