Τριάρι Αλφειού 2-10, 264 42, Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΑλφειού 2-10, 264 42, Πάτρα
  • € 205.000
  • 4
  • 92
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-265 - Πάτρα Αγυιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2008 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 35 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 2500 μέτρα - Τιμή: 205.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-265 - Πάτρα Αγυιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2ο όροφο συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. Αυτό το όμορφο διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε σε έναν υπέροχο χώρο σε πανέμορφη περιοχή της Πάτρας. Με τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι masterbedroom, σαλονοκουζίνα και δύο μπάνια, αποτελεί το ιδανικό σπίτι για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που επιθυμεί άνετους χώρους και υψηλή ποιότητα ζωής.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2008 και έχει ενεργειακή κλάση Β. Ανακαινίστηκε το 2021 ριζικά και συγκεκριμένα  προέρχεται από συνένωση  δύο μικροτέρων διαμερισμάτων 46 τ.μ. έκαστο. Επίσης αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να χωριστεί πάλι σε 2 δυάρια (46 τ.μ. έκαστο) όπως ήταν αρχικά πρίν την συνένωση . Προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για άνετη  ζωή. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, που θα σας εξασφαλίσει ζεστό και άνετο χειμώνα, αλλά και δροσερό καλοκαίρι, απολαμβάνοντας την απεριόριστη θέα από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια του διαμερίσματος.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι, προσδίδοντας μια μοντέρνα και κομψή αισθητική. Η εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ρούχα σας και να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

Το διαμέρισμα διαθέτει ανελκυστήρα και πάρκινγκ στην πιλοτή , για να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια και την ευκολία του πάρκινγκ. Επιπλέον, διαθέτει τέντες, σίτες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και προστασία από τον ήλιο. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας και τα 2 boiler θα σας εξασφαλίσουν ζεστό νερό όλη την ημέρα, ενώ το BBQ το οποίο ευρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ανήκει στο διαμέρισμα ,θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τις υπέροχες στιγμές σας με τους φίλους σας. Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα και 2500 μέτρα από την πόλη, προσφέροντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και εύκολης πρόσβασης στις ανέσεις της πόλης.

Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο  για πώληση στην τιμή των 205.000 €. Μπορεί να κατοικηθεί απο τον ενδιαφερόμενο αγοραστή απο τις 1/8/2024. Βρίσκεται κοντά σε supermarket, φούρνο, φαρμακείο, σχολεία,  στάση τρένου και στα 50μ στάση λεωφορείου. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι στην υπέροχη περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το υπέροχο διαμέρισμα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-265
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 205.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή