Τριάρι Φάληρο - Ιπποκράτειο, Νέα Παραλία, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 250.000
  • 4
  • 135
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024
Περιγραφή
Φάληρο, επί της Βασ. Όλγας, πωλείται ένα μοναδικό διαμέρισμα, γωνιακό, 135τ.μ. Βρίσκεται σε μία από τις πιο καλές οικοδομές της περιοχής κατασκευής του 1970, στον 1ο όροφο (σαν 2ος γιατί έχει ψηλό ημιόροφο). Αποτελείται από 3 μεγάλα δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ευρύχωρη χωριστή κουζίνα, μεγάλο τετραγωνισμένο χωλ εισόδου, 1 μεγάλο μπάνιο και 1 wc επισκεπτών. Το μπαλκόνι είναι περιμετρικό σε όλους τους χώρους και εκτείνεται από τον κεντρικό δρόμο μέχρι την πλαϊνή πρασιά έχοντας λίγο θέα έως τη θάλασσα. Διαθέτει 3 εντοιχισμένες ντουλάπες. Τα πατώματα είναι ξύλινα και κάποιοι χώροι έχουν πλακάκια. Τα κουφώματα είναι ξύλινα και το διαμέρισμα δεν διαθέτει θέρμανση. Η πόρτα είναι ασφαλείας. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης, πολύ κοντά στο κέντρο και ένα βήμα από τη Νέα Παραλία. Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ανακαίνιση και εκμετάλλευση κατά το δοκούν.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
919742
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή