Γραφείο προς Ενοικίαση

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 1.200/μήνα
  • 76
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024
Περιγραφή
Ακίνητο άριστης προβολής επί της Λ. Κηφισιάς στους Αμπελόκηπους, με άμεση πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς και 2 στάσεις μετρό. Είναι σε πολυκατοικία μεικτής χρήσης, κατασκευής 1961 και έχει ανακαινισθεί εξ ολοκλήρου και με ποιοτικά υλικά το 1998. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιατρείο ή γραφείο.

Το διαμέρισμα είναι 76τμ στον 1ο όροφο και προσόψεως με μπαλκόνι επί της Λ. Κηφισιάς. Διαθέτει χώρο υποδοχής-αναμονής, δωμάτιο γραφείου με εξεταστήριο και 1 WC, χώρο με μικρό κουζινάκι, 1 δωμάτιο και 1 μπάνιο με υδρομασάζ. Επίσης, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, διπλά τζάμια με κουφώματα αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, αυτονομία θέρμανσης με κλιματισμό παντού (η κεντρική θέρμανση δεν λειτουργεί, χαμηλά κοινόχρηστα περίπου 20 ευρώ το μήνα).

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).

Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
UR1015
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Countertop
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1961
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή