Δυάρι τέταρτος όροφος, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 495.000
  • 4
  • 115
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αν θέλετε να απολαμβάνετε στο έπακρο την ελευθερία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αν αγαπάτε τον παλμό της πόλης τότε αυτό το διαμπερές διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή.
Ανάμεσα σε πολυσύχναστα καφέ και εμπορικά καταστήματα, δίπλα σε μέσα μαζικής μεταφοράς και κοντά σε δομές υγείας και εκπαίδευσης.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας οικοδομής, κατασκευής του 1963. Η άνετη διαρρύθμιση του προσφέρει υψηλό επίπεδο διαβίωσης. Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι και χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα, δύο υπνοδωνάτια, μπάνιο, wc και αποθήκη.
Η άπλετη θέα χαρίζει στιγμές ψυχικής ανάτασης καθώς απολαμβάνετε το καφέ ή το ποτό σας στο μπαλκόνι αυτού του διαμερίσματος.
Η θέρμανση του είναι ατομικό φυσικό αέριο.
Ένα μοναδικό ακίνητο που προσφέρει στον κάθε ιδιοκτήτη του την ανάλογη ελευθερία, άνεση, αισθητική και κύρος.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό εκδοση.

Αγίας Σοφίας

Τοποθεσία: Η περιοχή Αγίας Σοφίας βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.Η οδός Αγίας Σοφίας είναι οδός του κέντρου της Θεσσαλονίκης, κάθετη στην οδό Εγνατία και την οδό Τσιμισκή στο ύψος του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πληθώρα πλεονεκτημάτων αφού βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και την Παραλία της Θεσσαλονίκης που είναι το παραθαλάσσιο της κόσμημα. Περιμετρικά από την περιοχή εκτείνεται το κέντρο της πόλης και εκεί υπάρχει μία ευρεία γκάμα εστιατορίων καφετεριών, bar που προσδίδουν ζωντάνια στην πόλη και προσελκύουν πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.

Στην περιοχή βρίσκεται η Αγία Σοφία ένας από τους παλαιότερους και σπουδαιότερους χριστιανικούς ναούς της πόλης που παραμένει ακέραιος μέσα στο βάθος του χρόνου και λειτουργεί μέχρι σήμερα ως Καθεδρικός Ναός της Θεσσαλονίκης αποτελώντας ταυτόχρονα αναγνωρισμένο Μνημείο Παγκόσμιας
Κληρονομιάς.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης που πάντα έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V6A2 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή