Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛάμπηΞυλόκαμπος, Ξυλόκαμπος 74053
  • € 115.000
  • 4.190
Περιγραφή
Εξαιρετικό οικόπεδο 4190 τ.μ. προς πώληση στην ευρύτερη περιοχή του Ροδακινόκαμπου. Πρόκειται για ακίνητο το οποίο δίνει δυνατότητα δόμησης περί τα 200 τ.μ. Η θέα που προσφέρει είναι εξαιρετική και φτάνει έως τη θάλασσα και τo Πρασονήσι. Ο προσανατολισμός του είναι ανατολικός ενώ ανάλογα με το που θα χτιστεί η πιθανή κατοικία, μπορεί να προσφέρει και θέα σε εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα.

Η ευρύτερη περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα οικιστικά ανεπτυγμένη, κάτι που δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στην φύση και σε απόσταση από τα ενοχλητικά στοιχεία του πολιτισμού, όπως την πολυκοσμία και την έντονη όχληση από μη φυσικούς ήχους, να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ησυχαστήριο σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της νότιας πλευράς του νομού Ρεθύμνης.

Η αρχικά ζητούμενη τιμή του ακινήτου είναι εντός αγοράς ενώ οι προοπτικές αξιοποίησής του αρκετές. Μπορεί κανείς να δημιουργήσει μία εξαιρετική εξοχική κατοικία, είτε κατοικίες προς τουριστική εκμετάλλευση, ή ακόμη το συνδυασμό και των δύο. Η περιοχή παρουσιάζει έντονη ζήτηση σε απομονωμένα ακίνητα ως επιλογή για διακοπές. Ο περιβάλλων χώρος με θέα προς το Λιβυκό πέλαγος αλλά και τους γύρω επιβλητικούς ορεινούς όγκους, δημιουργεί το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και άδειασμα του μυαλού από έννοιες και σκέψεις.

Οι κοντινότεροι οικισμοί είναι τα Σακτούρια και τα Ακούμια, οι οποίοι βρίσκονται περί τα 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η παραλία της Τριόπετρας απέχει λιγότερο από 10 λεπτά ενώ σε λίγο περισσότερο χρόνο βρίσκεται κανείς στην παραλία του Άγιου Παύλου.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6440439 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.190 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή