• € 450.000
  • 429
Περιγραφή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στην Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή Μελίσσια, στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους, πωλείται οικόπεδο συνολικού εμβαδού 428,93 τ.μ. σε κεντρικό αλλά ήσυχο σημείο της περιοχής, μέσα στο δάσος.

Βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη, δίπλα στο πάρκο Ζωοδόχου Πηγής (Άλσος Ολυμπιονικών) και πολύ κοντά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Είναι εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο (βάσει μηχανικού).

Συντελεστής δόμησης 0,8.

Συντελεστής κάλυψης 30%.

Δυνατότητα δόμησης μιας πολυκατοικίας με πολυτελή διαμερίσματα.

Από ένα οροφοδιαμέρισμα στον πρώτο και δεύτερο όροφο και από δύο οροφομεζονέτες στον τρίτο όροφο.

Επιπλέον, πάρκινγκ με πιλοτή, αποθήκες στο υπόγειο καθώς και κοινόχρηστη πισίνα με κήπο.

Διαθέτει πρόσοψη 9 μέτρα και βάθος 40,30 μέτρα.

Διαθέτει επίσης 2 παλιές οικίες στο εσωτερικό του, 42 τ.μ. και 68 τ.μ. Σε περίπτωση κατεδάφισης τους, ο συντελεστής δόμησης αυξάνεται κατά 0,4 επιπλέον του 0,8.

Είναι επίπεδο, προσόψεως, με προσανατολισμό Βόρειο ανατολικό και σε κοντινή απόσταση από την Αττική Οδό και τον Περιφερειακό Υμηττού.

Ιδανικό για την κατασκευή μόνιμων ή εξοχικών κατοικιών.

Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο.

Κατάλληλο για επενδυτική αλλά και οικιστική χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά του βρίσκεται το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, δημοτικά σχολεία, γυμνάσιο, λύκειο, βρεφονηπιακοί σταθμοί και παιδικές χαρές, πάρκα, κλειστό γυμναστήριο-γήπεδο, μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικό κέντρο, το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και το Αμαλία Φλέμινγκ Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων.

Εξαιρετική περίπτωση αγοράς λόγω του μοναδικού σημείου στο οποίο βρίσκεται και των πολλαπλών επιλογών χρήσης.

Τα Μελίσσια είναι βόρειο προάστιο της Αθήνας, στην Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη.

Όσον αφορά τη συγκοινωνιακή σύνδεση, τα Μελίσσια είναι από τις λίγες περιοχές του λεκανοπεδίου που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα διαμπερούς κυκλοφορίας, καθώς βρίσκεται κοντά στο οικιστικό τέρμα της πόλεως πριν το Πεντελικό όρος. Ο πιο κοντινός σταθμός στο δήμο, ο Προαστιακός Πεντέλης, στο ύψος της Αττικής Οδού, η πρόσβαση στον οποίο γίνεται μέσω της ομώνυμης λεωφόρου που πλέον έχει αναπλαστεί στο μεγαλύτερο τμήμα της.

Σε απόσταση 7 χλμ. βρίσκεται η Αττική Οδός, σε απόσταση 25 χλμ. μέσω της Αττικής Οδού βρίσκεται το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 15 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και 30 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά.

Κοντά του επίσης βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως η παραλία Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, η Ζούμπερι, η παραλία της Αρτέμιδος, του Μαραθώνα, η παραλία Γλυφάδας καθώς και η πλαζ Βούλας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
52686 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
429 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή