Duplex Μελά Παύλου, Κέντρο, Ιωάννινα

ΙωάννιναΜελά Παύλου
  • € 67.000
  • 2
  • 32
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται ακίνητο, γκαρσονιέρα (τύπου Loft- μεζονέτα),ιδανικό για οικία φοιτητών αλλά και νεαρών ζευγαριών καθώς επίσης και για επενδυτική εκμετάλλευση βραχυχρόνιων μισθώσεων.
Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων σε απόσταση 800 μ. από το εμπορικό κέντρο, 600 μ. από Λίμνη-Κάστρο-Παλιά Αγορά, 200 μ. από τον σταθμό των υπεραστικών ΚΤΕΛ, 3 χλμ από το αεροδρόμιο & 2 χλμ από το Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα (αχρείαστο να είναι).Πολύ κοντά υπάρχουν supermarket,στάση αστικού και φαρμακεία.
Το ακίνητο ανακαινίστηκε το 2020-2021 με προσωπική επίβλεψη του ιδιοκτήτη,με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, επιλογής του ιδίου.Λόγου χάρη, υπάρχει πόρτα ασφαλείας με -5- πέντε σημεία κλειδώματος,κουφώματα αλουμινίου & PVC με τριπλό τζάμι μόνωσης και σίτες.Το W/C επενδύθηκε με Ιταλικό πλακάκι-μαρμαρογρανίτη,ενώ ο πάγκος και η πλάτη της κουζίνας έχουν επενδυθεί με μαρμαρογρανίτη Αφρικής μοναδικής παραγωγής.Τα πατώματα είναι στρωμένα με Laminate όμορφης αισθητικής και μεγάλης αντοχής σε νερό και γρατζουνιές.
Η ανάπτυξη της εν λόγω οικίας γίνεται σε -2- δύο επίπεδα,στο μεν ισόγειο υπάρχει κουζίνα και μικρό σαλόνι σε ενιαίο χώρο,καθώς και το μπάνιο,ενώ στον ημιώροφο που συνδέεται με εσωτερική βιομηχανική σκάλα,μεγάλης αντοχής στον χρόνο και την φθορά,βρίσκεται το masterbedroom,επιφάνειας περίπου 15τ.μ., με χώρο για διπλό κρεβάτι και μεγάλη βιβλιοθήκη με γραφείο,καθώς επίσης υπάρχει μεγάλη γωνιακή ντουλάπα με εξωτερικό μεγάλο καθρέφτη (επιφάνειας περίπου 5τ.μ.),και εσωτερικούς χώρους συνολικού εμβαδού άνω των 15.τμ.
Το ακίνητο βρίσκεται σε οικοδομή πολυκατοικίας με ανεξάρτητη είσοδο,χωρίς κοινόχρηστα, σε σχετικά ήσυχη γειτονιά,η οποία την τελευταία πενταετία παρουσιάζει σημεία ανάπτυξης, τόσο με την ανέγερση νέων πολυκατοικιών αλλά και εμπορικών καταστηματων.
Το ακίνητο κατέχει ιδιόκτητη θέση στάθμευσης εντός του οικοπέδου σε ανοιχτό χώρο (εσωτερική αυλή-όχι πυλωτή),βάσει συστάσεως οριζόντιας ιδιοκτησίας, κατοχυρωμένο και στα συμβόλαια, η οποία περιλαμβάνεται στην τιμή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6441351 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 67.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης