Μονοκατοικία βίλα Κ. Σκάλας Ωρωπού, Χαλκούτσι, Ωρωπός

ΩρωπόςΚ. Σκάλας Ωρωπού
  • € 2.000/μήνα
  • 5
  • 395
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Ωρωπός, Χαλκούτσι, πάνω στην παραλία, διατίθεται προς ενοικίαση βίλα τριών επιπέδων συνολικής επιφανείας 395 τμ, σε οικόπεδο εντός σχεδίου συνολικής επιφανείας 1.050 τμ., κατασκευασμένης το 2010. Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με οπωροφόρα δέντρα και γκαζόν, αυτόματο πότισμα και υφάλμυρο πηγάδι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υδροδοτήσει στο μέλλον πισίνα, η οποία άνετα χωράει στο οικόπεδο. Διαθέτει ανοιχτή θέση στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα. Το εξωτερικό design του κτίσματος είναι ιδιαίτερο και με τις κοίλες γραμμές του στους εξώστες χαρίζει μια αίσθηση ρευστότητας, όπως αντίστοιχα τα κύματα της θάλασσας, που πλαισιώνουν το τοπίο γύρω του. Η κατασκευή του έγινε με την τεχνική radie, καθιστώντας το έτσι αντισεισμικό και κατάλληλο για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, εμποδίζοντας την αλμύρα της θάλασσας να το διαβρώνει.
Αποτελείται από τρία επίπεδα. Το ισόγειο επιφανείας συνολικής επιφανείας 175 τμ είναι ημιτελές (έχει αναμονές για υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ενδοδαπέδια θέρμανση και συναγερμό, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια και ηλεκτρικά παντζούρια και ακολουθεί τη διαρρύθμιση του 1ου ορόφου, με δυνατότητα όμως να προστεθεί και τέταρτο υπνοδωμάτιο. Έχει αυτόνομη είσοδο, επικοινωνεί όμως και με το υπόλοιπο οίκημα με εσωτερική σκάλα, η οποία μπορεί να καταργηθεί. Ο 1ος όροφος, συνολικής επιφανείας 175 τμ αποτελείται από σαλόνι με θέα στη θάλασσα, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, μπάνιο, wc και laundry room και επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με τη σοφίτα, συνολικής επιφανείας 45 τμ, η οποία είναι ενιαίος χώρος υπνοδωματίου με κεκλιμένο ταβάνι και φινιστρίνια για φωτισμό και εξαερισμό. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα της βίλας συγκαταλέγεται η άπλετη θέα στο μπλε της θάλασσας του ευβοϊκού κόλπου, η οποία απολαμβάνεται ακόμα και μέσα από κάποια υπνοδωμάτια. Στο επίκεντρο του κατασκευαστή πέρα από το μοντέρνο design και την εξυπηρέτηση του "ωραίου" έχει μπει και η εξυπηρέτηση όλων των σύγχρονων αναγκών μιας οικογένειας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: πόρτες ασφαλείας, συναγερμός, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά παντζούρια και σίτες, ενδοδαπέδια ψύξη - θέρμανση με πετρέλαιο, boiler, εσωτερική σκάλα interscala, αυτόματο πότισμα, πηγάδι, θέσεις parking.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό Έκδοση

Απόσταση Από:
Παραλία: 50 μ
Παραλία Πηγαδάκια: 900 μ
Μαρίνα Χαλκουτσίου: 1 χλμ
Παραλία Ακρωτήρι: 5,5 χλμ
Ferry Boat Ωρωπού: 6,8 χλμ
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών: 63 χλμ

Τιμή: 2.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στο ένα μίσθωμα, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
924845 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
395 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή