Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πυλαία
  • € 265.000
  • 3
  • 104
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΠΥΛΑΙΑ
Ψάχνετε για τον ιδανικό τόπο για να κάνετε το επόμενο βήμα σας;

Υπάρχει μια εκπληκτική ευκαιρία που σας περιμένει στην όμορφη Πυλαία! Αυτό το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων υπό ανέγερση είναι η απάντηση στις ανάγκες σας και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για έναν άνετο και ποιοτικό τρόπο ζωής.

Με ένα σύνολο 8 διαμερισμάτων, αυτό το κτίριο προσφέρει όχι μόνο έναν χώρο κατοικίας, αλλά και πολλές παροχές για να καλύψει τις ανάγκες σας. Με παρκινγκ και αποθήκες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, διασφαλίζετε την ευκολία και την άνεση καθημερινά. Περιτριγυρίζεται από πράσινο το οποίο προσδίδει μια αίσθηση ελευθερίας και φυσικής ομορφιάς.

Με θέρμανση που λειτουργεί με αντλία θερμότητας, η ενεργειακή απόδοση και η οικονομία είναι εξασφαλισμένες. Η κατασκευή ακολουθεί τους πιο πρόσφατους αντισεισμικούς κανονισμούς, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή παρέχουν μόνωση και ασφάλεια. Επιπλέον, η προεγκατάσταση συναγερμού και air-condition εξασφαλίζει την ασφάλειά και την άνεση σας.

Κάθε διαμέρισμα προσφέρει επιλογές ποιότητας, έχετε την επιλογή να διαλέξετε κουζίνα, είδη υγιεινής, εσωτερικά κουφώματα και ντουλάπες. Ένας ασανσέρ διευκολύνει τη μετακίνηση στο κτίριο, ενώ η κατάταξη της κατασκευής σε κλάση Α είναι εγγύηση υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπίτι που θα σας προσφέρει όλα όσα ονειρεύεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το ραντεβού σας για να δείτε από κοντά αυτήν την υπέροχη ευκαιρία! ΚΩΔΙΚΟΣ 5451

τιμή 265.000€, κωδ. 5451
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5451 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
3 δωμάτια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή