Τριάρι Άλιμος, Άνω Καλαμάκι, Άλιμος

ΆλιμοςΆλιμος
  • € 450.000
  • 4
  • 152
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 155τμ. Διαμέρισμα , όροφος: 2ος, στον Αλιμο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 152 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνια, 1 ξεχωριστή κουζίνα, 1 μεγάλο σαλόνι με το τζάκι και μεγάλες μπαλκονόπορτες προς το μπαλκόνι. Η διαρρύθμιση του είναι πολύ καλή, είναι φωτεινό και ευήλιο όλη μερα καθως έχει Νοτιο προσανατολισμό, όλα τα δωμάτια οδηγούν σε μπαλκόνι και είναι ήσυχα, επίσης και τα 3 δωμάτια έχουν μεγάλες ντουλάπες. Είναι πολύ βολικό οτι διαθέτει εσωτερικό αποθηκάκι με χώρο και για το laundry. Επίσης Διαθέτει έναν χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφέιο ή πρόχειρο καθιστικό ή 4 Υπνοδωμάτιο. Ενα τόσο Ομορφο, βολικό Οικογενειακό ακίνητο όσο και πεενδυτικό καθως είναι 500μ.απο τον Λόφο Πανί και απο την παραλία απέχει 1 χλμ.
Διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Υπόγειο) και υπόγεια αποθήκη. Έχει κατασκευαστεί το 2000. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά - τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια σε πολύ καλή κατάσταση. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Θάλασσα, Παραλία, Πλατεία, Super Market, 1 Χιλιόμετρα από παραλία, 100 Μέτρα από super market, έχει θέα Ανοιχτωσιά και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, Πανταχόθεν Ελεύθερο, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Συναγερμός, Νυχτερινό Ρεύμα, Τριφασικό Ρεύμα, Αυτόματο Πότισμα, Γκαζόν, Δέντρα, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά.
Τιμή: €450.000. Realblue, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983863400, email: info@realblue.gr, website: www.realblue.gr

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας καθώς και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή , βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
926856 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
152 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή