Duplex Παλαιό Φάληρο, Άγιος Πέτρος, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο
  • € 540.000
  • 5
  • 135
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - Πωλείται οροφομεζονέτα 135 τμ, υπό κατασκευή, στον 5ο και 6ο όροφο, με μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό, εξαιρετικής ποιότητας δομικά υλικά και τεχνολογίες αιχμής, σε μοντέρνο και εντυπωσιακό κτίριο πολυτελών διαμερισμάτων, η οποία περιλαμβάνει και αποκλειστικό δώμα 46 τ.μ με σταθερή πέργκολα. Θα είναι ηλιόλουστη, διαμπερής, γωνιακή, με πολύ όμορφη διαρρύθμιση που αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με μπαλκόνι,(το ένα master με δικό του μπάνιο), 3 μπάνια, WC επισκεπτών, σαλόνι και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, και μεγάλη βεράντα πρόσοψης με μοντέρνου design γυάλινο στηθαίο και πανοραμική θέα. Το διαμέρισμα είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας θερμοπρόσοψη, αντισεισμική προστασία, αντλία θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό Fun Coil, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα ενεργειακά θερμοδιακοπής με διπλά τζάμια Thermo και σίτες, καλωδίωση συναγερμού, δάπεδο από ξύλο και μοντέρνο πλακάκι, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο γκαραζ και στην πυλωτή με πρίζα φόρτισης αυτοκινήτου, αποθήκη στο υπόγειο και ράμπα για ΑΜΕΑ. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο σε όμορφο δρόμο φαρδύ, με πράσινο και ανοιχτωσιά και έχει άμεση πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες, σχολεία όλων των βαθμίδων, πάρκα και παιδικές χαρές. Παράδοση το αργότερο έως το φθινόπωρο του 2025.

**Η θέση του ακινήτου στον χάρτη δεν είναι ακριβής και οι φωτογραφίες είναι διαφημιστικές. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο.

**Ρωτήστε μας για τα εξαιρετικά και ιδιαίτερα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης που καλύπτουν κάθε σας στεγαστική ανάγκη. Θα βρείτε την καλύτερη πρόταση για εσάς και τον προϋπολογισμό σας!

Τιμή €540.000 (κωδ. 1813) 6936650882, 6937143433, 2110124854 CITY LIFE Real Estate
Δείτε όλα μας τα κίνητα στο www.cityliferealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1813 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή