Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Αφέτες
  • € 190.000
  • 5.601
Περιγραφή
Φωλιασμένο στην καρδιά της μαγευτικής χερσονήσου του Πηλίου, με θέα τον γραφικό Παγασητικό κόλπο, βρίσκεται ένα αγροτεμάχιο που περιμένει να μετατραπεί σε καταφύγιο πολυτελούς διαβίωσης. Με έκταση 5601 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το προνομιακό οικόπεδο διαθέτει την πολυπόθητη οικοδομική άδεια όχι μόνο για μία, αλλά για τέσσερις ξεχωριστές κατοικίες, καθεμία από τις οποίες υπόσχεται ένα απαράμιλλο μείγμα κομψότητας, άνεσης και εκπληκτικής θέας στη θάλασσα.

Δείτε τι συνεπάγεται αυτή η εξαιρετική προσφορά:

Α) Δύο κατοικίες 57τμ με 46τμ υπόγειο η κάθε μία:
Αυτά τα άνετα αλλά ευρύχωρα σπίτια προσφέρουν έναν αρμονικό συνδυασμό άνεσης και στυλ. Με 57 τετραγωνικά μέτρα υπέργειου χώρου διαβίωσης και επιπλέον 46 τετραγωνικά μέτρα στο υπόγειο, υπάρχει άφθονος χώρος για να δημιουργήσετε το τέλειο καταφύγιο για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Και ας μην ξεχνάμε τη γοητεία του να έχετε τη δική σας ιδιωτική πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο της Μεσογείου ή να απολαύσετε ήρεμα βράδια κάτω από τα αστέρια.

Β) Μονοκατοικία 69τμ με 41τμ Υπόγειο:
Προσφέροντας λίγο περισσότερο χώρο, αυτή η κατοικία παρουσιάζει έναν ιδανικό καμβά για όσους αναζητούν μια πινελιά πολυτέλειας. Με 69 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης και υπόγειο 41 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχει χώρος για να απολαύσετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ενώ εξακολουθείτε να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει. Και φυσικά, μια ιδιωτική πισίνα ολοκληρώνει την εικόνα, προσκαλώντας σας να χαλαρώσετε με στυλ.

Γ) Μονοκατοικία 75τμ με 46τμ Υπόγειο:
Για όσους έχουν απαιτητικά γούστα και τάση για ευρύχωρη διαβίωση, αυτή η επιλογή σημειώνει όλα τα κουτιά. Διαθέτοντας 75 τετραγωνικά μέτρα υπέργειου χώρου και ένα γενναιόδωρο υπόγειο 46 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η κατοικία αποπνέει κομψότητα και γοητεία εξίσου. Και με μια ιδιωτική πισίνα στη διάθεσή σας, κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης.

Αλλά η γοητεία αυτού του ακινήτου εκτείνεται πέρα από τα όρια των σχολαστικά σχεδιασμένων κατοικιών του. Η Άφησσος, φωλιασμένη στην αγκαλιά του Πηλίου, φημίζεται για την αρχιτεκτονική της μεγαλοπρέπεια και το πλούσιο μωσαϊκό υπηρεσιών και ανέσεων, όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Και ας μην ξεχνάμε τη γοητεία των παραλιών του Πηλίου, όπου τα κρυστάλλινα νερά γνέφουν και η χρυσή αμμουδιά προσφέρει έναν καμβά για αξέχαστες στιγμές.

Σαν να μην ήταν αυτό αρκετά δελεαστικό, υπάρχει και η εξής επιλογή: αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο είναι διαθέσιμο προς πώληση ή, για τον οραματιστή επενδυτή, ως ευκαιρία να εξασφαλίσει τη γη δωρεάν. Ναι, καλά διαβάσατε. Αναλάβετε την προσπάθεια να ζωντανέψετε αυτές τις ονειρεμένες κατοικίες και ένα από τα κτίρια τύπου B ή Γ να αποδοθεί στον σημερινό ιδιοκτήτη σε ημιτελής κατάσταση (θα τελειώσουν το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των δαπέδων, της κουζίνας, των μπάνιων και των φώτων), εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετάβαση στον κόσμο της πολυτελούς διαβίωσης του Πηλίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
L3033 AFISSOS - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
5.601 m²
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή