Duplex Καλλιθέα, Καλλιθέα, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΚαλλιθέα
  • € 270.000
  • 5+
  • 178
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11468 - Κασσάνδρα Καλλιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 178 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 270.000 €
Πωλείται 3-όροφη μονοκατοικία έκτασης 178 τ.μ στην Κασσάνδρα. Ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα WC. 1ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. 2ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μία αποθήκη. Η μονοκατοικία έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, θέρμανση, αποθήκη.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11468
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
178 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή