Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΒάμοςΠλάκα
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 695
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11923 - Βάμος Πλάκα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο κτίριο οικιστικό 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 695 τ.μ. . Αποτελείται από 15 υπνοδωμάτια, 5 σαλόνια, 5 κουζίνες, 10 μπάνια και 5 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 2.500.000 €
Πρόκειται για πέντε πολυτελείς βίλες, οι οποίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, στο χωριό Πλάκα, στην περιοχή του Αποκόρωνα, ανατολικά από τα Χανία.
Οι 5 βίλες είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες. Η κάθε βίλα διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Οι βίλες έχουν μια καταπληκτική θέα στη θάλασσα με το κόλπο της Σούδας και το φυσικό περιβάλλον του Αποκόρωνα.
Η κάθε βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
και τουαλέτα επισκεπτών. Ακόμα, ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με
τζάκι και δορυφορική τηλεόραση. Τέλος, διατίθεται και χώρος μπάρμπεκιου.Οι βίλες διαθέτουν ένα μοντέρνο, Κρητικό στιλ και διακόσμηση με Κρητικά στοιχεία.Οι βίλες περιβάλλονται από έναν μικρό κήπο με τοπική βλάστηση, βράχους και βότανα. Στο ισόγειο βρίσκεται η κύρια είσοδο, η οποία οδηγεί στην τραπεζαρία και στο ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει ψυγείο/ καταψύκτη, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, βραστήρα νερού, τοστιέρα, μίξερ και σκεύη κουζίνας. Επίσης, υπάρχει και τουαλέτα επισκεπτών. Μια σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, ο οποίος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια για δύο άτομα το κάθε ένα και ένα μπάνιο με τουαλέτα. Ορισμένα ύπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, άλλα όχι. Στο δεύτερο όροφο υπάρχει άλλο ένα υπνοδωμάτιο για δύο άτομα και ένα μπάνιο με τουαλέτα. Από τη βεράντα έχετε μια υπέροχη πανοραμική θέα στον κόλπο της Σούδας.Η Πλάκα είναι ένα από τα πιο γνωστά και παραδοσιακά χωριά στη Δυτική Κρήτη, στην περιοχή του Αποκόρωνα. Βρίσκεται 23 χλμ. από τα Χανιά, και ανήκει στο Δήμο Βάμου μαζί με τα γειτονικά χωριά Αλμυρίδα και Καλύβες. Αντίθετα από αυτά η Πλάκα δεν βρίσκεται πάνω στην ακτή, αλλά σε χαμηλό λόφο (70 μέτρα) και απέχει λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από την Αλμυρίδα.Η Πλάκα είναι ένα από τα πιο γνωστά και παραδοσιακά χωριά στη Δυτική Κρήτη, στην περιοχή του Αποκόρωνα. Βρίσκεται 23 χλμ. από τα Χανιά, και ανήκει στο Δήμο Βάμου μαζί με τα γειτονικά χωριά Αλμυρίδα και Καλύβες. Αντίθετα από αυτά η Πλάκα δεν βρίσκεται πάνω στην ακτή, αλλά σε χαμηλό λόφο (70 μέτρα) και απέχει λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από την Αλμυρίδα.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11923 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
695 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή