Δυάρι Κορυτσάς 20-20, 546 38, Θεσσαλονίκη, Παπάφη, Τούμπα

ΤούμπαΚορυτσάς 20-20, 546 38, Θεσσαλονίκη
  • € 200.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ#1063-8087



Καλωσορίστε στην ομορφιά αυτού του μοναδικού διαμερίσματος, έναν χώρο που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση, δημιουργώντας ένα αληθινό καταφύγιο πολυτέλειας. Τα 78 τετραγωνικά μέτρα απλώνονται με αρμονία, δημιουργώντας έναν χώρο που αγγίζει τις ψυχές με την αύρα του. Τα δύο υπνοδωμάτια, καθένα διακοσμημένο με μοναδική προσοχή στη λεπτομέρεια, αποπνέουν ζεστασιά και κομψότητα. Η φωτεινή σάλα, πλαισιωμένη από μεγάλα παράθυρα, υποδέχεται το ηλιακό φως, δημιουργώντας έναν χώρο φιλοξενίας που προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Η κουζίνα, καρδιά του σπιτιού, είναι ένας χώρος όπου η τέχνη της γαστρονομίας συναντά την καθημερινότητα, προσφέροντας ένα περιβάλλον που ενώνει γεύση και στυλ. Το μπάνιο, πλήρως επιπλωμένο και διακοσμημένο με λεπτομέρεια, αποτελεί έναν χώρο που αναδεικνύει την πολυτέλεια και την άνεση, ενώ το μεγάλο μπαλκόνι με κεραμοσκεπή προσφέρει μια οαση ηρεμίας και χαλάρωσης επισης διαθετει και 2 αποθηκες. Η θέρμανση με ατομικό αέριο αγκαλιάζει τον χώρο, χαρίζοντας άνεση και ζεστασιά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό, την τοπική αγορά και τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, αυτό το διαμέρισμα αναδεικνύεται ως ιδανικός τόπος διαμονής. Καλωσορίστε αυτήν την εξαιρετική οικία στη ζωή σας και αφεθείτε σε κάθε στιγμή, αγκαλιάζοντας την πολυτέλεια, την άνεση και τη μαγεία που προσφέρει. Αξίζει να το επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε τον κόσμο της υπερπολυτέλειας που προσφέρει.



| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1063-8088
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή