Duplex Νειχωρούδα, Νεοχωρούδα, Καλλιθέα Θεσσαλονίκης

Καλλιθέα ΘεσσαλονίκηςΝειχωρούδα
  • € 260.000
  • 4
  • 230
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου 1071-8314

Πωλείται μια όμορφη μεζονέτα 230τμ μέσα στο χωριό της Νεοχωρούδας. Διαθέτει τέντες, θερμομόνωση, ηλιακό θερμοσίφωνα, ατομική θέρμανση πετρελαίου και πέλετ, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Το πάτωμα είναι από πλακάκι και ξύλο στα δωμάτια. Κατανέμεται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο, υπάρχει ιδιωτικός κήπος, αυλή με στέγαστρο και ένας χώρος 80τμ. Εκεί υπάρχει μια κλειστή θέση στάθμευσης με ρολό (μπορεί να μπει και ακόμα ένα αμάξι κάτω από το στέγαστρο), μια μεγάλη αποθήκη και το λεβητοστάσιο. Εκεί υπάρχουν δύο λέβητες (πετρέλαιο και πέλετ) καθώς και μια δεξαμενή νερού με πιεστικό για ενδεχόμενες διακοπές νερού του δικτύου. Στον πρώτο όροφο (πρόσβαση από το ισόγειο αλλά και μέσω σκαλιών από την αυλή), σας υποδέχεται ένα όμορφο μπαλκόνι με θέα. Μπαίνοντας, θα δείτε ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και δικό του μπαλκόνι. Στο βάθος το μπάνιο, με ντουζιέρα θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Στα αριστερά σας μια μεγάλη και φωτεινή κουζίνα θα σας αφήσει άφωνους. Στον 2ο όροφο, υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, δύο δωμάτια με ντουλάπες και δικό του μπαλκόνι το καθένα. Την εικόνα του ορόφου ολοκληρώνει ένα τρίτο δωμάτιο, ευρύχωρο και φωτεινό με δικό του ξεχωριστό βεστιάριο. Πρόκειται για ένα ακίνητο που απευθύνεται σε όποιον αναζητά ένα μεγάλο σπίτι, φτιαγμένο με προσοχή και με τα καλύτερα υλικά και με όλες τις ανέσεις και παροχές ενός σύγχρονου σπιτιού.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-8314 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή