Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Δάφνη
  • € 805.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε ένα επενδυτικό κτήριο που θα σας προσφέρει πλούσιες αποδόσεις από τη μίσθωση διαμερισμάτων; Έχουμε την ιδανική πρόταση για εσάς! Αυτό το πλήρως ανακατασκευασμένο κτήριο βρίσκεται σε μια ήσυχη και φιλική γειτονιά στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φάρος), στα σύνορα με τη Νέα Σμύρνη, στη Δάφνη.

Το κτήριο εχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης για άλλα 102 τ. μ και αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα με ευρύχωρους χώρους και συνολικό εμβαδόν 192 τετραγωνικά μέτρα, που διαμορφώνονται ως εξής:

Διαμέρισμα 1: 62 τ.μ.
Διαμέρισμα 2: 49 τ.μ.
Διαμέρισμα 3: 30 τ.μ.
Διαμέρισμα 4: 51 τ.μ.

Το κτήριο έχει υποστεί πλήρη ανακατασκευή (Ιουλιος 2023) και είναι σε άριστη κατάσταση και προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική και ποιοτικά υλικά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του κτηρίου περιλαμβάνουν:
-Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα για εξοικονόμηση ενέργειας.
-Ηλιακούς θερμοσίφωνες.
-Πλακάκια γρανίτη υψηλής ποιότητας στα δάπεδα και τα μπάνια.
-Μοντέρνες κουζίνες και μπάνια με προηγμένα χαρακτηριστικά.
-Θωρακισμένες πόρτες για μεγαλύτερη ασφάλεια.
-Σύγχρονος κλιματισμός για ψύξη και θέρμανση.
-Φωτισμός LED spot για εξοικονόμηση ενέργειας.
-Μεγάλα μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα.
-Πλημμύρισμα φυσικού φωτός και ηλιολουσία σε όλους τους χώρους.
-Εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το κτήριο βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του τραμ "Μπακνανά" (800 μέτρα) και το μετρό Δάφνη (1 χιλιόμετρο). Επίσης, βρίσκεται σε απόσταση 1-2 χιλιομέτρων από την Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) και περιβάλλεται από σούπερ μάρκετ, σχολεία και εμπορικά καταστήματα.

Αυτό το κτίριο παρουσιάζει μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, ειδικά για όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για σκοπούς Airbnb. Με την επιθυμητή τοποθεσία και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή ζήτηση για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις στην περιοχή. Αξιοποιώντας τη δημοφιλή πλατφόρμα Airbnb, μπορείτε να δημιουργήσετε σημαντικό εισόδημα από ενοίκια και να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις της επένδυσής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσουμε μια επίσκεψη για να σας δείξουμε από κοντά αυτήν τη μοναδική επενδυτική ευκαιρία!
Πώληση, Κτίριο, Μπάνια: 4, Εμβαδόν: 200 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 1965, Εσωτερική σκάλα, Όροφος: Ισόγειο, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Κουζίνες: 4, Κουφώματα: Αλουμινίου, Επιφάνεια oικοπέδου: 160 τ.μ., Eπίπεδα: 5, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ημιτελές, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2023, Απόσταση απο θάλασσα: 4500
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
384843 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 805.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή