Duplex Λυκόβρυση, Ζωοδόχος Πηγή, Λυκόβρυση

ΛυκόβρυσηΛυκόβρυση
  • € 1.350.000
  • 5+
  • 415
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μονοκατοικία-μεζονέτα προς πώληση στην Λυκόβρυση, σύνορα με Άνω Πεύκη, 4 επιπέδων (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο, 1ος, 2ος). Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 415 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 260 τ.μ.. Αποτελείται από 5 Υ/Δ ( το 1 Master), 3 μπάνια, 2 w.c., 2 κουζίνες, 1 σαλοτραπεζαρία, 1 μεγάλο play-room, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκες, 6 βεράντες και 3 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. Έχει κατασκευαστεί το 2006 και πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενισχυμένη και προσεγμένη κατασκευή, καθώς ανοικοδομήθηκε για ιδιοκατοίκηση. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ανά επίπεδο. Το ακίνητο διαθέτει κλιματισμό, ηλιακό, 3 τζάκια, θερμομόνωση, κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά - ενεργειακά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από ξύλο και πλακάκι. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, πλατεία, σχολείο, εκκλησία, super market κι έχει θέα ανεμπόδιστη σε πράσινο και ανοιχτωσιά. Σημαντικό είναι ό,τι το ακίνητο αποτελείται από 2 οριζόντιες ιδιοκτησίες (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο & 1ος, 2ος) και συνεπώς δύναται να κατατμηθεί, εάν είναι επιθυμητό. Το ισόγειο διαθέτει και άδεια λειτουργίας επαγγελματικού χώρου π.χ. ως ιατρείο ή τεχνικό γραφείο. Επίσης με ανάλογη διαμόρφωση μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερα Υ/Δ από τα υφιστάμενα. Παρέχεται και πλήρως επιπλωμένο κατόπιν συνεννόησης. Είναι πολυτελές, προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές, πανταχόθεν ελεύθερο και διαθέτει ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκες, εσωτερική σκάλα, τέντες, πέργκολα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, BBQ, τριφασικό ρεύμα. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη και καταπράσινη γειτονιά, επιτρέπονται τα κατοικίδια, είναι κατάλληλο για οικογένειες και άμεσα διαθέσιμο. Τιμή: €1.350.000. EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
912945 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
415 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή