Duplex Μετεώρων 36, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΜετεώρων 36, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 210.000
  • 4
  • 200
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-7714



Πωλείται μεζονέτα 140τμ κύριοι χώροι συν 60 τμ βοηθητικοί χώροι (200 τμ συνολικά) σε πολύ ήσυχη γειτονιά του Ωραιοκάστρου. Είναι κατανεμημένο σε 4 επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο (60τμ περίπου), το οποίο από τη κεντρική οδό είναι ισόγειο ενώ από την κύρια είσοδο του σπιτιού είναι υπόγειο (λόγω κεκλιμένου επιπέδου μεταξύ των δύο εισόδων), συναντάτε ένα πάρκινγκ δύο θέσεων, κλειστό με σιδερένια ρολά ασφαλείας. Το επίπεδο αυτό συνεχίζει με μια αποθήκη 30 περίπου τετραγωνικών, μια μικρή ξεχωριστή αποθηκούλα, και ένα χώρο όπου στεγάζεται το λεβητοστάσιο. Το επίπεδο αυτό επικοινωνεί μέσω σκαλιών με το υπόλοιπο σπίτι. Στο δεύτερο επίπεδο, του οποίου η είσοδος είναι από τη πίσω πλευρά του σπιτιού, προβάλλει μια μικρή ιδιωτική αυλή και ένας μεγάλος κήπος με γκαζόν και δέντρα, που είναι κοινόχρηστος με τα υπόλοιπα σπίτια του συγκροτήματος, Μπαίνοντας στο σπίτι, στα αριστερά υπάρχει ένα μικρό wc και αμέσως μετά, προβάλλει ένας τεράστιος φωτεινός χώρος που θα σας γοητεύσει. Στα αριστερά υπάρχει προεγκατάσταση για κουζίνα ενώ κατεβαίνοντας δύο σκαλάκια, βρίσκεστε στο σαλόνι του σπιτιού, τεράστιο, φωτεινό με τζάκι. Από εκεί, ανοίγοντας τις μπαλκονόπορτες, περνάτε στο μπαλκόνι του σπιτιού που είναι χωρισμένο σε δύο επίπεδα με σκαλιά, κάνοντάς το να μοιάζει περισσότερο με δεύτερη αυλή. Ανεβαίνοντας μια στιβαρή ξύλινη σκάλα, συναντάτε το τρίτο επίπεδο, Απέναντί σας θα δείτε το κυρίως μπάνιο του σπιτιού, και δύο δωμάτια εκατέρωθεν αυτού, εκ των οποίων το δωμάτιο στα αριστερά σας, διαθέτει δικό του μπαλκόνι. Την εικόνα του ορόφου ολοκληρώνει ένας χώρος που στη παρούσα φάση εκτελεί χρέη κουζίνας, διαθέτει μπαλκόνι, αλλά που κάλλιστα θα μπορούσε να μετατραπεί σε τρίτο δωμάτιο αν η κουζίνα μεταφερθεί στον κάτω όροφο. Ανεβαίνοντας ακόμα ένα επίπεδο, η σοφίτα θα σας καταπλήξει. Με κεκλιμένη οροφή λόγω κεραμοσκεπής η οποία συνεχίζει καλύπτοντας και το μεγάλο μπαλκόνι που διαθέτει. Διαθέτει κουφώματα ξύλινα εξαιρετικής ποιότητας με διπλά τζάμια και ξύλινα παντζούρια ασφαλείας, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο στα δωμάτια, θέρμανση ατομική πετρελαίου, κλιματιστικό και αποθήκες, Πρόκειται για ένα σπίτι που αποκλείεται να μη σας μαγνητίσει, σε τιμή άκρως ελκυστική. Αποπνέει μια αύρα πολυτέλειας, σωστής κατασκευής, μεγάλων χώρων, με καταπληκτική θέα ολόκληρη τη πόλη, το δάσος, το θερμαικό κόλπο, τον Όλυμπο.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-7714 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή