Δυάρι Σαμοθράκης 2, 566 26, Συκιές, Κέντρο, Συκιές

ΣυκιέςΣαμοθράκης 2, 566 26, Συκιές
  • € 110.000
  • 2
  • 80
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-8196



Πωλείται σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη γειτονιά των Συκεών, ένα όμορφο διαμέρισμα 80τμ (70τμ καθαρά). Βρίσκεται στο ανώγειο μιας 2όροφης πολυκατοικίας και αποτελείται από δύο δωμάτια, μια σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο με κλειστή ντουζιέρα. Η θέρμανση είναι ατομική φυσικού αερίου, τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα με διπλά τζάμια και σίτες, ενώ τα πατώματα από ξύλο στα δωμάτια και μάρμαρο στους υπόλοιπους χώρους. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, υπάρχουν δύο μπαλκόνια και τέντες σε κάθε δωμάτιο και στο σαλόνι. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, προβάλλει μπροστά σας μια μεγάλη, φωτεινή σαλονοκουζίνα, σε πολύ καλή κατάσταση, από την οποία υπάρχει πρόσβαση στο μπαλκόνι που βλέπει στο δρόμο. Στα αριστερά σας ξεκινάει ένας διάδρομος που σας οδηγεί στο υπόλοιπο σπίτι. Εκεί θα βρείτε τα δύο δωμάτια, ευρύχωρα και φωτεινά, και τα δύο με πρόσβαση σε κοινό μπαλκόνι, θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. Την εικόνα του σπιτιού ολοκληρώνει το μπάνιο, που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο δωμάτια, διαθέτει κλειστή ντουζίερα και πατάρι για τις αποθηκευτικές σας ανάγκες. Πρόκειται για ένα ακίνητο που προσφέρεται σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή, και σε μια περιοχή με αυξανόμενο οικιστικό ενδιαφέρον λόγω της κομβικής θέσης του με εύκολη πρόσβαση στον περιφερειακό αλλά και στο κέντρο.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-8196 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή