Duplex Τραπεζούντος 20, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΤραπεζούντος 20, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 305.000
  • 5+
  • 158
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-8157



Πωλείται μεζονέτα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, πολύ κοντά σε σχολεία, εκκλησία και αγορά. Κατανέμεται σε τρία επίπεδα, και αποτελείται από τρία δωμάτια, δύο κουζίνες, δύο σαλόνια, δύο τζάκια, ιδιωτική αυλή και κήπος, σοφίτα και μπαλκόνια. Διαθέτει δύο θωρακισμένες πόρτες, ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου, 4 κλιματιστικά, πάτωμα από πλακάκι, και κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες. Στα μπαλκόνια υπάρχουν τέντες και στην οροφή ηλιακός θερμοσίφωνας. Ένα σπίτι φτιαγμένο με τα καλύτερα υλικά και με μεράκι. Στο ισόγειο, που μπορεί θα χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητο στούντιο, έχετε πρόσβαση κατεβαίνοντας 5 σκαλιά, και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο με τζάκι που συνεχίζει με τη κουζινα. Στα δεξιά ένας μικρός διάδρομος οδηγεί στο μπάνιο με ντουζίερα και σε μια μικρή αποθήκη. Ανεβαίνοντας μερικά σκαλιά, συναντάτε τον πρώτο όροφο, ο οποίος έχει δική του ξεχωριστή είσοδο. Από εκεί, στα αριστερά σας προβάλλει ένα μεγάλο σαλόνι, με τζάκι, και μπαλκόνι με τέντες που θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Στα δεξιά σας η κουζίνα, πλήρως λειτουργική, φτιαγμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Στον επάνω όροφο, φτάνετε ανεβαίνοντας λίγα σκαλιά. Εκεί θα βρείτε τρία δωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master bedroom, ευρύχωρο και φωτεινό με δικό του μπάνιο με ντουζίερα και μπαλκόνι . Τα υπόλοιπα δύο είναι και αυτά ευρυχωρα και φωτεινά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπες και κλιματιστικά. Την εικόνα του ορόφου ολοκληρώνει ένα μπάνιο με μπανιέρα που θα σας ικαοποιήσει. Από εδώ υπάρχει και πρόσβαση στη σοφίτα. Το ακίνητο διαθέτει κήπο και αυλή αποκλειστικής χρήσης με γκαζόν που μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και σαν θέση στάθμευσης μέσω κυλιόμενης πόρτας. Πωλείται μερικώς ή πλήρως επιπλωμένο και με ηλεκτρικές συσκευές, κατόπιν συννενόησης. Πρόκειται για ένα σπίτι που αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή οικιστικής επένδυσης λόγω των υλικών κατασκευής του, της κομβικής θέσης του στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και της ανταγωνιστικής τιμής του.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-8157 - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
158 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 305.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή