Duplex Βουγιουκλάκη Αλ., 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΒουγιουκλάκη Αλ., 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 580.000
  • 5+
  • 300
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-8053



Πωλείται ένα καταπληκτικό ακίνητο 300τμ, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Κατανέμεται σε τρία επίπεδα, έχει ιδιωτικό κήπο με γκαζόν, πίσω σκεπαστή αυλή, μπαλκόνια, τρεις θέσεις στάθμευσης και αποθήκες. Η θέρμανση επιτυγχάνεται μέσω ατομικού λέβητα φυσικού αερίου, ενώ υπάρχουν και κλιματιστικά για θέρμανση και ψύξη. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, το πάτωματα από επώνυμο μάρμαρο υψηλής ποιότητας και αξίας, τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες. Πωλείται επιπλωμένο και με ηλεκτρικές συσκευές όπως φαίνεται στις φωτογραφιές.
Η κύρια είσοδος του σπιτιού βρίσκεται ανεβαίνοντας μερικά σκαλιά, στο δεύτερο επίπεδο που από τη γη είναι πρώτος όροφος, αλλά λόγω της κλίσης του δρόμου, φαίνεται σαν ημιόροφος. Μπαίνοντας στο σπίτι, βρίσκεστε σε ένα επιβλητικό χώρο υποδοχής, που θα σας μαγέψει κυριολεκτικά. Στα δεξιά σας, προβάλλει ένα μεγάλο σαλόνι, φωτεινό, με τζάκι και μπαλκόνι που βλέπει στο δρόμο. Συνεχίζετε σε ένα όμορφο wc, και από εκεί στη κουζίνα. Ευρύχωρη, πλήρως λειτουργική και πολυτελής. Ακολουθεί μια πανέμορφη τραπεζαρία υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Την εικόνα του ορόφου ολοκληρώνει ένα δεύτερο σαλόνι με δικό του μπαλκόνι. Στα αριστερά από την κύρια είσοδο, σκάλες οδηγούν στα πάνω και στο κάτω επίπεδο. Το πιο πάνω επίπεδο, αποτελείται από ένα υπέροχο μπάνιο με επώνυμα είδη υγιεινής που θα σας καταπλήξει και τρία δωμάτια, ευρύχωρα και φωτεινά, τα δύο με μπαλκόνι. Το μεγαλύτερο δωμάτιο έχει και ιδιωτικό βεστιάριο. Το κατώτερο επίπεδο, αποτελείται από δύο μεγάλα δωμάτια, εκ των οποίων το ένα με δικό του βεστιάριο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα, μια κουζίνα πλήρως λειτουργική και ποιοτική, ένα σαλόνι με τζάκι, αποθήκες και λεβητοστάσιο. Εδώ, από την μπροστινή πλευρά του σπιτιού θα συναντήσετε ένα πανέμορφο κήπο και από την πίσω μια μεγάλη αυλή που θα σας χαρίσουν στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Πρόκεται για ένα ακίνητο που πραγματικά αποτελεί μια μοναδική επιλογή για κάποιον που αναζητά ένα μεγάλο, ποιοτικά φτιαγμένο, υψηλής αισθητικής σπίτι.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1071-8053
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή