Duplex Αφροδίτης 15, 564 29, Ευκαρπία, Κέντρο, Ευκαρπία

ΕυκαρπίαΑφροδίτης 15, 564 29, Ευκαρπία
  • € 175.000
  • 5
  • 160
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1003-10001

Πωλείται μια πανέμορφη μεζονέτα σε μια ήσυχη αλλά παράλληλα κεντρική γειτονιά της Ευκαρπίας. Έχει εμβαδόν 160τμ και κατανέμεται σε δύο επίπεδα. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, μια κουζίνα, ένα σαλόνι με τζάκι, και δύο μπάνια. Το σπίτι διαθέτει 3 μπαλκόνια, τέντες, και κατοχυρωμένο πάρκινγκ 3 θέσεων. Η θέρμανση είναι ατομική πέλλετ αλλά μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί καυστήρας αερίου καθώς η οικοδομή διαθέτει δίκτυο. Επίσης υπάρχει και κλιματισμός για ψύξη και θέρμανση. Η πόρτα είναι ασφαλείας, το πάτωμα από πλακάκι, τα κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες. Στο πάνω επίπεδο, ανεβαίνετε μέσω μιας άνετης σκάλας. Μπαίνοντας, προβάλλει ένα φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι. Από εκεί έχετε πρόσβαση σε μεγάλο και φαρδύ μπαλκόνι. Στα αριστερά σας το δωμάτιο που θα στεγάσει τη κουζίνα ( δεν υπάρχει εγκατεστημένη). Φωτεινό και μεγάλο, αποτελεί βάση για τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης κουζίνας. Ακολουθεί το μπάνιο, με μπανιέρα και την εικόνα του ορόφου ολοκληρώνει ένα δωμάτιο. Ευρύχωρο, φωτεινό με μπαλκόνι, θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Κατεβαινοντας μερικά σκαλιά, βρίσκεστε στον κάτω όροφο. Εδώ θα βρείτε ένα τεράστιο μπάνιο, με γωνιακή μπανιέρα και φωτεινό, μια αποθήκη και τα τρία υπνοδωμάτια. Μεγάλα, φωτεινά, με πρόσβαση σε μπροστινή αυλή. Πρόκεται για μια άκρως ενδιαφέρουσα οικιστική και επενδυτική πρόταση που απευθύνεται σε κάποιον που αναζητά ένα ακίνητο σε πολύ καλή κατάσταση, με πολλά δωμάτια, σε ανταγωνιστική τιμή και σε μια περιοχή με αυξανόμενο οικιστικό ενδιαφέρον. 


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1003-10001 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή