Ρετιρέ Καρατάσου 1-7, 555 35, Πυλαία, Κέντρο, Πυλαία

ΠυλαίαΚαρατάσου 1-7, 555 35, Πυλαία
  • € 280.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1003-10004

Πωλείται ένα καταπληκτικό διαμέρισμα σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στο κέντρο της Πυλαίας. Έχει εμβαδόν 120τμ (98τμ καθαρά) και βρίσκεται στον 2ο όροφο (ρετιρέ) με ασανσέρ. Διαθέτει κλειστό πάρκινγκ, αποθήκη 45τμ στο υπόγειο, θυροτηλεόραση, προεγκατάσταση συναγερμου. Πωλείται επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συκσευές κατόπιν συννενόησης. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μια σαλονοκουζίνα με τζάκι, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ένα μικρότερο με ντουζιέρα. Υπάρχουν τρία μπαλκόνια με καταπληκτική θέα στην πόλη και το δάσος. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, το πάτωμα από ξύλο και πλακάκι (μπάνια), τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η θέρμανση είναι ατομική φυσικού αερίου και υπάρχουν τρία κλιματιστικά για ψύξη και θέρμανση. Μπαίνοντας στο σπίτι, καταλαβαίνετε αμέσως την αίσθηση πολυτέλειας και καλαισθησίας που αποπνέει το ακίνητο. Στα αριστερά σας το μικρό μπάνιο, θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Στα δεξιά σας η κουζίνα. απόλυτα λειτουργική και με τα καλύτερα υλικά. Μπροστά σας το σαλόνι, φωτεινό και ευρύχωρο, με τζάκι και πρόσβαση σε ένα μεγάλο και φαρδύ μπαλκόνι. Στη συνέχεια ακολουθεί το μεγάλο μπάνιο που θα σας μαγέψει. Την εικόνα του ακινήτου ολοκληρώνουν τα τρία υπνοδωμάτια. Μεγάλα, φωτεινά, με ντουλάπες και με προσβάση σε μπαλκόνια ( τα δύο δωμάτια μοιράζονται ένα μπαλκόνι ενω το μεγάλο υπνοδωμάτιο έχει δικό του). Πρόκειται για ένα ακίνητο που αποκλείεται να αφήσει κάποιον αδιάφορο καθώς αποτελεί μια αξιόλογη αγοραστική πρόταση για όποιον αναζητά ένα μεγάλο σπίτι, με πάρκινγκ, σύγχρονο, σε μια περιοχή με τεράστιο αγοραστικό ενδιαφέρον.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1003-10004 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή