Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Νέο Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 180.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα 75τμ, σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας 4όροφης πολυκατοικίας κατασκευής 1972.
Είναι γωνιακό, πρόσοψης, ευρύχωρο, φωτεινό με φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, διαθέτει περιμετρικό μπαλκόνι που προσφέρει απεριόριστη θέα στον περιβάλλοντα χώρο. Αποτελείται από σαλόνι που μπορεί να χωριστεί σε 2 δωμάτια, ανεξάρτητη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, χωλ, σαλόνι κι ένα μπάνιο. Η πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει την απαραίτητη προστασία ενώ τα κουφώματα αλουμινίου έχουν ανακαινιστεί και διαθέτουν διπλά τζάμια και σίτες, προσφέροντας μόνωση και προστασία από το θόρυβο. Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί μερικώς το 2019, προσφέροντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης.
Μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επαγγελματική στέγη χάρη στην τοποθεσία του αλλά είναι κατάλληλο και για οικιστική χρήση. Ιδανικό για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, για φοιτητές, ιατρείο ή γραφείο. Οι επιλογές είναι απεριόριστες.
Απέχει μόνο λίγα βήματα από την τοπική αγορά και τη νυχτερινή ζωή του ζωντανού κέντρου του Χαλανδρίου. Έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στάση μετρό, τους κύριους αυτοκινητόδρομους και την Αττική Οδό. Συνολικά, πρόκειται για ένα διαμέρισμα με πολλές δυνατότητες, που συνδυάζει την άνεση του χώρου και την εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο του Χαλανδρίου. Αναμφίβολα, αξίζει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν μια προνομιούχα κατοικία ή επενδυτική ευκαιρία σε αυτήν την περιοχή.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι, ένας από τους Δήμους της Αττικής, στα Βόρεια–Ανατολικά του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πεντέλης. Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της και επιχειρήσεις στα Σίδερα Χαλανδρίου και στις Λ. Κηφισίας και Λ. Πεντέλης να προσελκύουν στελεχιακό δυναμικό τόσο υπερτοπικά όσο και από τον ευρύτερο Δήμο. Το ιστορικό κέντρο καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους. Σύγχρονα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Οι οδικοί άξονες Λ. Κηφισίας, Λ. Μεσογείων & η Αττική Οδός, το Μετρό, ο Προαστιακός και οι Αστικές Συγκοινωνίες εξυπηρετούν καθημερινά τις μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός του Λεκανοπεδίου. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό δήμο που σε απόσταση 2χλμ από κάθε μέρος του, ο δημότης μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν από τους 5 σταθμούς μετρό και προαστιακό που έχει εντός των ορίων του. Τέλος, η παρουσία δημόσιων νοσοκομείων και ποιοτικών ιδιωτικών κλινικών σε κοντινή απόσταση, υποστηρίζει την υγεία των κατοίκων. Το Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, αλλά διατηρεί παρά ταύτα συνοχή γύρω από τον οικιστικό πυρήνα στην καρδιά του δήμου. Το Χαλάνδρι προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Η προσβασιμότητα και ο υπέροχος τρόπος ζωής του προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επενδυτές που αναζητούν έναν εύπορο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή για την οικογενειακή τους κατοικία σε ένα μοντέρνο σημείο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V47Q - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (1 υπνοδωμάτιο, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή