Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Άνω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 98.000
  • 2
  • 58
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Σε κεντρικό σημείο των Άνω Πετραλώνων, ιδανικό τόσο για όσους επιθυμούν να μένουν κοντά στο λόφο Φιλοπάππου όσο και για επενδυτές, βρίσκεται αυτό το ισόγειο διαμέρισμα των 58 τ.μ., κατασκευής 1973, με τελευταία ανακαίνιση το 2020 (κουζίνα, πόρτες, κουφώματα).
Αποτελείται από χώρο υποδοχής (χολ), σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και 1 υπνοδωμάτιο, ενώ το γωνιακό μπαλκόνι επιτρέπει πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο. Η οικοδομή διαθετει κεντρική εγκατάσταση πετρελαίου που δεν χρησιμοποιείται (η θέρμανση πραγματοποιείται με ηλεκτρικούς συσσωρευτές και κλιματιστικά), παρολο αυτά είναι εύκολη η τοποθέτηση φυσικού αερίου.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η ονομασία Πετράλωνα προέρχεται από τα Πέτρινα Αλώνια που υπήρχαν στην περιοχή και χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους για να αλωνίζουν τα σιτηρά τους. Τα Πετράλωνα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και αποτελούν πλέον μία από τις πιο ανερχόμενες και εναλλακτικές γειτονιές των Αθηνών. Η συνοικία εκτείνεται από την οδό Χαμοστέρνας μέχρι τη γέφυρα Πουλόπουλου και απο τη Πειραιώς μέχρι το λόφο του Φιλοπάππου και χωρίζεται στα Άνω και Κάτω Πετράλωνα από τις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.
Τα Άνω Πετράλωνα αποτελούν μία ιδιαίτερη γοητευτική γειτονιά που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την προσωπικότητα και την φιλοξενία της Παλιάς Αθήνας, μία περιοχή που αγκάλιασε και πάντρεψε με σεβασμό την ομορφιά της νεοκλασικής Αθήνας με τις οικιστικές απαιτήσεις της σύγχρονής εποχής.
Η περιοχή βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο και αποτελεί ένα εξαιρετικό ορμητήριο για τις όμορφες περιοχές του Θησείου, Κεραμεικού, Φιλοπάππου και Κουκακίου. Η συνοικία ξεχωρίζει για τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα των νέων και των τουριστών που απολαμβάνουν καθημερινά τα αγαθά που προσφέρουν η πληθώρα των μαγαζιών εστίασης, το φημισμένο σινεμά της περιοχής και οι θεατρικές/μουσικές σκηνές της.
Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εξαιρετικά εύκολη καθώς συνδέεται με την υπόλοιπη Αθήνα μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών ενώ διαθέτει καλή σύνδεση με το μετρό (Ηλεκτρικός Σταθμός Πετραλώνων), τρόλεϊ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με το τρένο και τα λεωφορεία.
H περιοχή είχε πάντα πολύ έντονο οικιστικό ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια η αλματώδης ανάπτυξη της εστίασης έχει επιφέρει νέα πνοή στην συνοικία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VBCP - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
58 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 98.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή