Τριάρι Ασημακόπουλου, 19, Νέα Φιλοθέη, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑσημακόπουλου, 19
  • € 410.000
  • 4
  • 97
  • 3+
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΝΕΑ ΦΙΛΟΘΕΗ νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα 97 τ.μ., 1ου, διαμπερές, 3 υ/δ, κατασκευή &#***/*******,μπάνια, θέρμανση: αυτόνομη θέρμανση με ατομική εγκατάσταση, μέσο θέρμανσης: ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, υπόγειο πάρκιν, αποθήκη 4 τ.μ., κατάλληλο για επένδυση, κουφώματα αλουμινίου, ελεύθερο, ενεργ. κλ. Α, ζώνη οικιστική, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση, δάπεδα: παρκέ, πλακάκι, Μόνο για ενδιαφερόμενους αγοραστές, όχι μεσιτικά γραφεία. Το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με μοντέρνες προδιαγραφές σε θέματα κτιριακής κατασκευής, θερμομόνωσης και εγκαταστάσεων. Κοντά σε δύο πάρκα και στον ίδιο δρόμο με τα σχολεία της περιοχής. Υπνοδωμάτια: Τρία υπνοδωμάτια, ένα μάστερ και δύο παιδικά δωμάτια, όλα με ντουλάπες, το μάστερ διαθέτει το δικό του μπάνιο. Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν τα δικά τους μπαλκόνια που βλέπουν στο πίσω κήπο και στα Τουρκοβούνια. Μπάνια: Δύο μπάνια, ένα κοινό μπάνιο με εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων και δικό του ντους. Το μπάνιο του μάστερ υπνοδωμάτιο έχει το δικό του ντους. Όλα με μοντέρνα ιταλικά πλακάκια. Το πάτωμα είναι γερμανικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας. Το καθιστικό και η κουζίνα είναι open space με κοινό ευρύχωρο μπαλκόνι.
Η κουζίνα είναι γερμανικής εταιρείας και διαθέτει εξαερισμό και διπλό νιπτήρα και τα δύο εξαρτήματα της Franke και εντοιχισμένο Siemens πλυντήριο πιάτων. Θέρμανση: Το διαμέρισμα διαθέτει αντλία θερμότητας για θέρμανση και υπάρχει η σωληνώσεις για σύνδεση με το φυσικό αέριο. Η θέρμανσή είναι ανεξάρτητη και δεν βγαίνει από κοινόχρηστα. Ίντερνετ, ηλεκτρισμός, τηλεόραση: Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση διαθέτει οπτικές ίνες για σύνδεση με το τοπικό δίκτυο. Υπάρχει η εγκατάσταση για την σύνδεση με την κεραία της τηλεόρασης.

Το διαμέρισμα πωλείται με μια θέση υπογείου πάρκινγκ που έχει δική του ανεξάρτητη ηλεκτρική εγκατάσταση για φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου που είναι στην παροχή ρεύματος του διαμερίσματος (όχι κοινόχρηστη) . Τέλος έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο 4 τ. μ. στο υπόγειο του κτιρίου, τιμή 410.000€
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6451613 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης