Γκαρσονιέρα έκτος όροφος, Καλλίπολη, Καλλίπολη – Φρεαττύδα

Καλλίπολη – Φρεαττύδα
  • € 250.000
  • 2
  • 62
  • 1
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Στην καρδιά της Καλλίπολης έχει τη θέση του αυτό το πραγματικά αξιόλογο οροφοδιαμέρισμα. Φωτεινό και διαμπερές, βρίσκεται στο ρετιρέ του 6ου ορόφου όμορφης πολυκατοικίας του 2003, σε έναν ήσυχο δρόμο της περιοχής. Το ακίνητο αυτό απολαμβάνει έναν ανοιχτό ορίζοντα και αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα, 1 υ/δ και 1 μπάνιο. Διαθέτει μεγάλη βεράντα, αυτόνομη θέρμανση, αποθηκευτικό χώρο και υπέργειο parking. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση προς τους σταθμούς μετρό, στα γύρω νοσοκομεία, στην αγορά και στους χώρους εστίασης επί της παραλιακής της Πειραϊκής καθώς και στη Μαρίνα Ζέας. Πρόκειται για ένα ιδανικό ρετιρέ στην καρδιά μιας από τις πιο φημισμένες περιοχές του Πειραιά για τις οποίες υπάρχει μελλοντικός σχεδιασμός ανάπλασης της Πειραϊκής ακτογραμμής.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο Πειραιάς βρίσκεται μόλις 12 χλμ. νότια του κέντρου της Αθήνας και είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και επιβατικά λιμάνια της Ευρώπης, εξυπηρετώντας την επιβατική κίνηση σε περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά της Ελλάδας, των οποίων η κύρια σύνδεση με την ηπειρωτική χώρα γίνεται μέσω του λιμανιού του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.

Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UWFK - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
62 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή