Τριάρι Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 275.000
  • 4
  • 145
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται καταπληκτικό διαμέρισμα στον 1ο υπερυψωμένο όροφο, στην περιοχή Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 145 τ.μ και αποτελείται από 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 3 θέσεις στάθμευσης (ανοιχτές). Έχει κατασκευαστεί το 1987 και ανακαινίστηκε το 2015. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό Β+ και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι Καταπληκτική ενώ βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Παραλία, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, 200 Μέτρα από παραλία, έχει θέα Πάρκο, Θάλασσα, Πράσινο, Ανοιχτωσιά, Καλή, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Ενεργειακό τζάκι, Πόρτα Ασφαλείας, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €275.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
805918
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή