Δυάρι Γεννηματά Γεωργίου 2Γ, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΓεννηματά Γεωργίου 2Γ, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 115.000
  • 2
  • 95
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-8124



Πωλείται ένα όμορφο διαμέρισμα 95τμ στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Βρίσκεται στο ισόγειο μιας 2όροφης μεζονέτας και αποτελείται από δύο δωμάτια, μια σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο. Διαθέτει ιδιωτική αυλή και κήπο με γκαζόν, προεγκατάσταση συναγερμού και πόρτα ασφαλείας. Το πάτωμα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια για μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η θέρμανση είναι ατομική πετρελαίου. Λόγω του γεγονότος ότι η εισοδος της μεζονέτας βρίσκεται σε κατηφορικό δρόμο, κατεβαίνετε 6 σκαλιά για την είσοδο του διαμερίσματος. Μπαίνοντας, προβάλλει μπροστά σας μια τεράστια και φωτεινή σαλονοκουζίνα. Στην αρχή το σαλόνι, και στο βάθος η κουζίνα, πλήρως λειτουργικη και σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Από τη κουζίνα έχετε πρόσβαση στον ιδιωτικό κήπο και αυλή του σπιτιού που θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Αριστερά της εισόδου, υπάρχει το πρώτο δωμάτιο, ευρύχωρο, και συνεχίζετε στο μπάνιο, με μπανιέρα και σε πολύ καλή κατάσταση. Την εικόνα του ακινήτου ολοκληρώνει το δεύτερο δωμάτιο, εξίσου μεγάλο φωτεινό, με πρόσβαση στο κήπο. Πρόκειται για ένα ακίνητο με μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον, λόγω της ανταγωνιστικής τιμής του αλλά και της πολυχρηστικότητάς του. Προορίζεται τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση σε μια περιοχή όπου τα ενοίκα είναι δυσεύρετα.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-8124 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή