Μονοκατοικία βίλα, νέα, 290 τμ, Πλαγιάρι, Μίκρα

Μίκρα
  • € 950.000
  • 4
  • 290
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Στην περιοχή Πλαγιάρι, σε ιδιόκτητο οικόπεδο με απεριόριστη θέα και πολύ καλό προσανατολισμό, θα βρείτε αυτή την πολυτελή βίλα. Είναι τριώροφος συνολικής επιφάνειας 290 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε οικόπεδο 5 στρεμμάτων εξ ολοκλήρου αποκλειστικής χρήσης. Στο ισόγειο 110 τετραγωνικών μέτρων υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα-σαλόνι της κατοικίας καθώς και πολυτελές WC. Ανεβαίνοντας στο επόμενο επίπεδο είτε από την εσωτερική σκάλα είτε από το ασανσέρ που παρέχει η κατοικία, θα βρείτε τρία ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια με αντίστοιχα μπαλκόνια, ένα τεράστιο μπάνιο με τζακούζι και ένα μικρό μπαρ.

Στη συνέχεια, στο επόμενο επίπεδο, θα βρείτε τη σουίτα των ιδιοκτητών, η οποία περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με καθιστικό και ένα μπάνιο. Όπως είναι φυσικό, η βεράντα αυτού του επιπέδου έχει απαράμιλλη θέα. Η κατοικία θα θερμαίνεται με ενδοδαπέδια θέρμανση, με ηλεκτρικό σύστημα, ενώ θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά πάνελ 65τμ για μέγιστη οικονομία. Το ίδιο σύστημα θα θερμάνει την πισίνα της κατοικίας. Στη βίλα θα εγκατασταθούν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και θα λειτουργεί ένα πλήρες σύστημα έξυπνου σπιτιού τόσο εντός του σπιτιού όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, με προβλέψεις για μελλοντικές ανάγκες. Επιπλέον, θα υπάρχει πλήρες σύστημα ασφαλείας συνδεδεμένο με 13 περιμετρικές και εσωτερικές κάμερες ασφαλείας.

Στον εξωτερικό χώρο της βίλας θα βρείτε θερμαινόμενη πισίνα διαστάσεων 7m x 10m, γήπεδο μπάσκετ ή τένις ή ελικοδρόμιο, περιμετρικό φωτισμό, τρεις υπόγειες θέσεις στάθμευσης πλήρως ασφαλισμένες με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Τέλος, να σημειωθεί ότι η πώληση της κατοικίας θα συνοδεύεται από 5ετή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Φυσικά, για μια κατοικία τέτοιας ποιότητας δεν αρκεί καμία περιγραφή, γι' αυτό είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή για αποστολή φωτορεαλιστικών εικόνων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
001 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
290 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή