Τριάρι πρώτος όροφος, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 750.000
  • 4
  • 150
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελές διαμέρισμα 150 τμ στη Βούλα σε ασφαλές συγκρότημα περιφραγμένο με κοινόχρηστο playroom και εξοπλισμό γυμναστικής. Μια αυτόνομη πισίνα 6Χ9 μέτρων, τεράστιος κήπος, υπόγειος χώρος στάθμευσης και ατομική αποθήκη και καθαρή θέα στην κοντινή παραλία.

Κάποτε ένας νυσταγμένος προαστιακός κόμβος, ο παραλιακός οικισμός της Βούλας είναι τώρα ένας από τους πιο καυτούς ταχυδρομικούς κώδικες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Χωμένη ανάμεσα στη λαμπερή Γλυφάδα και τον πολυτελή θύλακα της Βουλιαγμένης, η νυσταγμένη μικρή Βούλα ήταν κάποτε σαν το παραμελημένο μεσαίο αδερφάκι. Πώς αλλάζουν οι καιροί. Αυτό το ανεπιτήδευτο παραθαλάσσιο προάστιο κατατάσσεται πλέον στους πιο κοσμοπολίτικους ταχυδρομικούς κώδικες της πρωτεύουσας. Όσον αφορά τις εξόδους, πολλοί νότιοι επιλέγουν πλέον τη Βούλα και όχι τη Γλυφάδα λόγω της κομψής αλλά ζεστής ατμόσφαιρας της.

Η Βούλα είναι ένα νότιο προάστιο της Αθήνας κατά μήκος των ακτών της Αθήνας και πρώην δήμος στην Ανατολική Αττική, Ελλάδα. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011 ανήκει στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι έδρα και δημοτική ενότητα. Η δημοτική ενότητα έχει έκταση 8.787 km2.

Η Βούλα είναι ένα νότιο προάστιο της Αθήνας, 16 χλμ νότια από το κέντρο της πόλης. Βρίσκεται στην ακτή του Σαρωνικού, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Υμηττού. Παρακείμενες παραθαλάσσιες πόλεις είναι η Γλυφάδα στα βορειοδυτικά και η Βουλιαγμένη στα νότια. Η Εθνική Οδός 91 (Κέντρο Αθηνών - Σούνιο) διέρχεται από τη Βούλα. Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στο αστικό συγκρότημα της Αθήνας, το «Ασκληπιείο», βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Βούλας. Εξυπηρετείται από τον νότιο τερματικό σταθμό της γραμμής Τ7 του Τραμ Αθηνών, Ασκληπιείο Βούλας.

Η Βούλα έχει ζεστό ημίξηρο κλίμα, που συνορεύει με μεσογειακό κλίμα με ζεστό καλοκαίρι. Η Βούλα βιώνει ζεστά, ξηρά καλοκαίρια και ήπιους, πιο υγρούς χειμώνες. Ο παρακάτω πίνακας αναφέρεται στο κλίμα του κοντινού μετεωρολογικού σταθμού του Ελληνικού.

- Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και αναπτύσσεται με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

H Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις προτάσεις της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Στην Έρκος, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρηγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά premium.

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά τη συνολική διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6454123 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή