Duplex Φεραίου Ρήγα 14Α, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΦεραίου Ρήγα 14Α, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 160.000
  • 2
  • 72
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-7947



Πωλείται ανακαινισμένη μεζονέτα 72τμ (μεικτά), στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ημιώροφο και πρώτο όροφο. Αποτελείται από δύο δωμάτια, μια σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, ένα wc, 4 μπαλκόνια. Διαθέτει 2 αποθήκες και μία ανοιχτή θέση στάθμευσης. Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως και πωλείται ακριβώς όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες (επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που είναι αχρησιμοποίητες). Η πόρτα είναι θωρακισμένη, τα κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια, σίτες, και ηλεκτρικά ρολά. Το πάτωμα είναι από πλακάκι, η εσωτερική σκάλα από μάρμαρο. Η θέρμανση ατομική φυσικού αερίου, ενώ διαθέτει και 3 κλιματιστικά (ένα στο σαλόνι και από ένα στο κάθε δωμάτιο) και συναγερμό. Το κτήριο έχει θερμοπρόσοψη παντού για μέγιστη οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας και στη ταράτσα υπάρχει υδρομόνωση. Ανεβαίνοντας λίγα σκαλιά, βρίσκεστε στην εξώπορτα του κτιρίου. Μπαίνοντας, θα συναντήσετε ένα μικρό χώρο υποδοχής, και στα δεξιά σας προβάλλει ένα φωτεινό, ευρύχωρο σαλόνι που συνεχίζει με μια ολοκαίνουρια, πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα. Την εικόνα του επιπέδου ολοκληρώνει ένα πανέμορφο μπάνιο με κλειστή ντουζιέρα. Στον όροφο αυτό υπάρχει μια μικρή αποθηκούλα και δύο μπαλκόνια, ένα από τη μπροστινή πλευρά και ένα από τη πίσω. Στον πάνω όροφο, θα βρείτε ένα μικρό αλλά απολύτως λειτουργικό wc, και δύο δωμάτια ευρύχωρα, το καθένα με δικό του μπαλκόνι. Τέλος, στο υπόγειο της μεζονέτας υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος 30 περίπου τμ που θα σας καλύψει πλήρως. Πρόκειται για ένα πανέμορφο, ολοκαίνουριο και ενεργειακά αποδοτικό ακίνητο, στη καρδιά του Ωραιοκάστρου και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-7947 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή