Duplex Χριστοδουλίδη 6-10, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΧριστοδουλίδη 6-10, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 350.000
  • 5
  • 210
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-7930



Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα 210 τμ σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά του Ωραιοκάστρου, με όμορφη θέα. Κατανέμεται σε τρία επίπεδα, εκ των οποίων το ισόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξεχωριστό διαμέρισμα. Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια, η πόρτα θωρακισμένη και το πάτωμα από πλακάκι. Διαθέτει αυλή και από τη μπροστινή και την πίσω πλευρά, ιδιωτικό κήπο με δέντρα, μια ανοιχτή θέση στάθμευσης, και τέσσερα μπαλκόνια. Στο ισόγειο θα συναντήσετε μια μεγάλη και φωτεινή σαλονοκουζίνα (υπάρχει προεγκατάσταση), ένα ευρύχωρο δωμάτιο και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Ανεβαίνοντας μερικά σκαλιά, φτάνετε στον πρώτο όροφο (έχει και δική του ξεχωριστή είσοδο). Εκεί προβάλλει μια τεράστια και λειτουργική σαλονοκουζίνα με μπαλκόνια από μπροστά και πίσω, και ένα wc. Φτάνοντας στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε τα τρία δωμάτια, εκ των οποίων τα δύο μοιράζονται ένα μεγάλο και φαρδύ μπαλκόνι, ενώ το τρίτο έχει δικό του μπαλκόνι, Την εικόνα του ακινήτου συμπληρώνει μια μικρή αποθήκη και ένα μεγάλο μπάνιο. Πρόκειται για ένα ακίνητο που θα ικανοποιήσει πλήρως κάποιον που αναζητά να επενδύσει σε ένα σπίτι σύγχρονο, μεγάλο, πολυχρηστικό, σε ένα premium προάστιο της δυτικής Θεσσαλονίκης.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-7930 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή