Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Κηπούπολη, Πετρούπολη

Πετρούπολη
  • € 85.000
  • 2
  • 43
  • 1
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το ευήλιο διαμέρισμα με την όμορφη αυλή του βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά της Πετρούπολης. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο με εμβαδόν 43 τ.μ. που κατασκευάστηκε το 1974, ανακαινίστηκε πλήρως το 2019 και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον νέο του ιδιοκτήτη.
Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, και έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα. Η ευρύχωρη αυλή του συμπεριλαμβάνει μία αποθήκη με εμβαδόν 12 τ.μ. Ο μικρός κήπος του αποτελεί μία ανάσα ελευθερίας και άνεσης που σπανίζει στην πυκνοκατοικημένη Αθήνα. Η αυλή είναι επίσης εξοπλισμένη με μεγάλη τέντα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της και υπόσχεται άπειρες στιγμής χαλάρωσης και ηρεμίας.
* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Πετρούπολη είναι Δήμος του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Συνορεύει με το Ίλιον και το Περιστέρι, ενώ πίσω από το Ποικίλο Όρος βρίσκονται τα Άνω Λιόσια και η Ελευσίνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Δήμος Πετρούπολης είναι ο πιο ανεπτυγμένος Δήμος της Δυτικής Αθήνας καθώς διαθέτει μία πληθώρα από εμπορικά καταστήματα, μεγάλα super markets, πολλές καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του δήμου Πετρούπολης είναι η άριστη ρυμοτομία του. Επιπλέον, η περιοχή αποτελεί έναν από τους αγαπημένους νυχτερινούς προορισμούς των γύρω περιοχών και τα βράδια σφύζει από ζωή. Επίσης έχει πλατείες, περιοχές άθλησης και πάρκα. Η Πετρούπολη διαθέτει δεκάδες σχολεία και νηπιαγωγεία καθιστώντας την ιδανική για εύρεση μόνιμης κατοικίας για οικογένειες με παιδιά. Επιπλέον, ο μεγάλος αριθμός πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων που πολύ συχνά είναι φορείς εκδηλώσεων στην πόλη, σε συνδυασμό με το Θέατρο Πέτρας το οποίο και φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι το Διεθνές Φεστιβάλ στα πλαίσια του οποίου διοργανώνονται συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.α. δρώμενα καθιστούν την Πετρούπολη πόλο έλξης πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση από και προς την Πετρούπολη εξυπηρετείται κυρίως με γραμμές λεωφορείων οι οποίες ξεκινούν είτε από το κέντρο της Αθήνας είτε από τους σταθμούς μετρό στο Περιστέρι.
Επενδυτική Δυναμική: Η Πετρούπολη έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη, με επιχειρηματίες να επενδύουν σε καταστήματα ενώ πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ να διοργανώνονται στην περιοχή με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον για τους αγοραστές καθώς οι τιμές των ακινήτων της περιοχής θα προσφέρουν καλή απόδοση της επένδυσης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V9CB - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
43 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή