Duplex, άριστη κατάσταση, 385 τμ, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 3.000/μήνα
  • 5+
  • 385
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Η μεζονέτα αυτή, επιφανείας 385 τ.μ., μοντέρνας αισθητικής με υλικά εξαιρετικής ποιότητας σύμφωνα με όλες τα σύγχρονες προδιαγραφές αποτελεί μια εντυπωσιακή και λειτουργική οικία για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Μπαίνοντας στην είσοδο, συναντάμε έναν ευρύχωρο και εντυπωσιακό χώρο καθιστικού τραπεζαρίας , με πολλές όμορφες γωνιές, ένα όμορφο τζάκι και με πρόσβαση σε μια βεράντα και έναν κήπο με deck, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για ψυχαγωγία και χαλάρωση.
Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, συναντάμε ένα εντυπωσιακά μεγάλο master υπνοδωμάτιο, δύο ακόμη υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο και ένα χώρο γυμναστηρίου . Στον δεύτερο όροφο, συναντάμε έναν όμορφο χώρο καθιστικού, ένα επιπλέον δωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και ένα laundry room. Τέλος στο κάτω επίπεδο του ισογείου, υπάρχει ένας πολυχρηστικός ενιαίος χώρος όπου συνδυάζει μια άνετη κουζίνα ανοιχτού τύπου, wc και ένα άνετο χώρο καθιστικού τραπεζαρίας που οδηγούν στον κήπο. Τα ξύλινα πατώματα που κυριαρχούν παντού προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στον χώρο. Επίσης υπάρχουν άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι σε όλα τα επίπεδα.
Οι όροφοι είναι προσβάσιμοι είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Υπάρχει ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο και με αυτονομία σε κάθε όροφο. Επιπλέον, υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας και μπόιλερ ζεστού νερού, κλιματισμός σε όλους τους χώρους, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, ηλεκτρικά παντζούρια, ηλεκτρικές τέντες και σίτες σε όλα τα πορτοπαράθυρα.
Διαθέτει αποθήκη και υπόγεια θέση πάρκινγκ για δύο αυτοκίνητα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.
Συνολικά, αυτή η μεζονέτα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια.

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UJLQ - 08/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
385 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή